Rojs u Atletiku! Ma, kako to?!

Izvršni direktor prvaka Španije demantovao informaciju radija "Kadena Ser" da ofanzivni vezni Borusije stiže na Visente Kalderon.

Fudbal 16.08.2014 | 20:00
Rojs u Atletiku! Ma, kako to?!

Popularna španska radio stanica često "pogađa u metu" sa informacijama iz fudbalskih kuloara, ali je sada Migel Anhel Hil Marin kategorično demantovao da Marko Rojs prelazi u Atletiko Madrid.
"Nijednog trenutka nismo radili na dovođenju Rojsa. On je profil igrača kakav u ovom trenutku nije potreban našem timu", rekao je izvršni direktor Atletika za nacionalnu televiziju "TV Espana".

Navodni transfer iz Borusije Dortmund trebalo je da bude vredan 31 milion evra.

Ostaje da se vidi šta će se u preostalih 15 dana prelaznog roka desiti sa Rojsom, koji zbog povrede članka nije išao na Svetsko prvenstvo, ali je prema vestima iz Nemačke sada spreman da se vrati na teren.

Njegov ugovor sa "milionerima" ističe leta 2017, ali će već 2015. moći da pređe u klub koji bude aktivirao otkupnu klauzulu.

U Dortmundu tvrde da klauzula glasi na 35 miliona evra, dok je prvi operativac Bajerna Karlhajnc Rumenige nedavno izjavio da je, ustvari, za 10 miliona manja.

Izvesno je da bi se veliki klubovi "potukli" da ga kupe za 25 miliona evra, posebno oni iz Premijer lige, gde je prosečan napadač kalibra Šejna Longa koštao Sautempton 15 miliona evra, dok je Mančester siti kupio francuskog defanzivca Mangalu za neverovatnih 40 miliona.

Komentari / 0

Ostavite komentar