Данас и сутра 3. коло Премијер лиге БиХ

Треће коло БХ Телеком Премијер лиге доноси неколико занимљивих сусрета, од којих ће дерби кола на Олимпијском стадиону “Асим Ферхатовић- Хасе” одиграти Сарајево и Вележ.

Фудбал 16.08.2014 | 15:32
Данас и сутра 3. коло Премијер лиге БиХ

Фудбалери Сарајева након два одиграна кола имају максималан учинак и шест освојених бодова, а сјајну партију на гостовању у Бања Луци и побједу над Борцем од 3:1 изабраници Џенана Ушчуплића желе овјерити новим бодовима пред домаћом публиком. С друге стране Рођени ће по први пут гостовати, након што су у прва два кола, у двије утакмице као домаћини, освојили четири бода.

Борац који је након два кола без бодова гостоваће код Травника који након два кола има само један освојен бод и који жели поправити лош утисак који је на своју публику оставио у првом колу, када је Пиротом протутњала Слобода.

Новајлија, Дрина из Зворника, прве бодове у новом шампионату тражиће на гостовању код Младости из Велике Обарске. Ипак, тим који је познат као незгодан домаћин, тешко да ће препустити дио свог “колача” гостима из Зворника.

На Билином пољу Челик ће угостити Звијезду, а оба тима након два кола домаћег шампионата на свом конту имају по један бод. Занимљиво ће свакако бити и у Сарајеву, на стадиону Отока. Слобода, која једина уз Сарајево има максималан учинак у прва два кола гостује код Вукова, а управо Вукове, Тузлаци никада нису савладали у једној званичној утакмици.

Актуелни шампион Зрињски ће на свом стадиону бити домаћин Раднику, који на свом конту има само један бод, и тешко да свој бодовни салдо може поправити након меча Под Бијелим бријегом.

Недјељни програм 3. кола БХ Телеком нуди свега двије утакмице. У Фочи ће један од интересантнијих сусрета одиграти Жељезничар – Славија. Ипак, овај меч ће се одлуком Такмичарске комисије Н/ФСБиХ, а све због сигурносних разлога, одиграти без присуства публике, што ће сасвим сигурно умањити саму драж “малог градског дербија”.

Изабраници Адмира Аџема након два доста тешка противника у прва два кола, ни у трећем немају лаган задатак. Сигурно је да ће и изабраници Драгана Радовића напасти прву побједу у новом првенству, прије повратка на властити стадион.

Трећу рунду нашег најелитнијег фудбалског ранга сусретом на стадиону Пецара закључиће Широки Бријег и Витез, а након добре представе на Грбавици све осим побједе домаћина било би велико изненађење.

БХ Телеком Премијер лига, 3. коло:

Субота, 16. 08. 2014.

Младост – Дрина Зворник (17:00)

Травник – Борац (17:00)

Челик – Звијезда (17:00)

Олимпик – Слобода (17:00)

Зрињски – Радник (19:00)

Сарајево – Вележ (20:00)

Недјеља,17. 08. 2014.

Славија – Жељезничар (17:00)

Широки Бријег – Витез (20:00)

Коментари / 0

Оставите коментар