Атлетико се сад одриче Облака!

У Лисабону ни не помишљају о опцији да врате словеначког голмана, јер желе да имају посла са „издајником“.

Фудбал 15.08.2014 | 18:45
Атлетико се сад одриче Облака!

Доведен је да би заузео место бриљантног Тиба Куртое, али је Јан Облак наједном постао вишак на Висенте Калдерону?! Председник Бенфике Луис Филипе Вијера је, наиме, новинарима открио да је Атлетико португалском клубу понудио да откупи назад словеначког голмана... Само месец дана пошто је платио целих 16 милиона евра за 21-годишњег фудбалера?!

Облак, додуше, још није стигао да дебитује за Атлетико, пошто је у Мадрид стигао повређен, а изгледа да у питању није тако прост проблем. Али, нико није слутио да је проблем толики да Јорганџије покушавају да лиферују играча којег су пре само 29 дана учинили најскупљим голманом у историји Примере.

Зачуђујућу информацију открио је Вијера, док је безбрижно говорио о активностима лисабонских Орлова током трансфер рока.
"Андре Гомес и Родриго су продати у децембру (обојица су отишла у Валенсију, прим.аут), нисам ни помислио да ће Лазар Марковић отићи, али као и у случају Облака активирана је откупна клаузула и ту се ништа нисмо питали... Изненадило ме је то што је Облак побегао од нас, али ето шта је живот. Сада су нам понудили да га откупимо назад. Само, сада га не желимо. Не после онога што је урадио. Два пута нам је бежао", навео је љути Вијера не прецизиравши о чему се радило први пут.

Остало је, такође, нејасно шта је то нагнало Атлетико да се тако брзо предомисли кад је Облак у питању?

Коментари / 0

Оставите коментар