Atletiko se sad odriče Oblaka!

U Lisabonu ni ne pomišljaju o opciji da vrate slovenačkog golmana, jer žele da imaju posla sa „izdajnikom“.

Fudbal 15.08.2014 | 18:45
Atletiko se sad odriče Oblaka!

Doveden je da bi zauzeo mesto briljantnog Tiba Kurtoe, ali je Jan Oblak najednom postao višak na Visente Kalderonu?! Predsednik Benfike Luis Filipe Vijera je, naime, novinarima otkrio da je Atletiko portugalskom klubu ponudio da otkupi nazad slovenačkog golmana... Samo mesec dana pošto je platio celih 16 miliona evra za 21-godišnjeg fudbalera?!

Oblak, doduše, još nije stigao da debituje za Atletiko, pošto je u Madrid stigao povređen, a izgleda da u pitanju nije tako prost problem. Ali, niko nije slutio da je problem toliki da Jorgandžije pokušavaju da liferuju igrača kojeg su pre samo 29 dana učinili najskupljim golmanom u istoriji Primere.

Začuđujuću informaciju otkrio je Vijera, dok je bezbrižno govorio o aktivnostima lisabonskih Orlova tokom transfer roka.
"Andre Gomes i Rodrigo su prodati u decembru (obojica su otišla u Valensiju, prim.aut), nisam ni pomislio da će Lazar Marković otići, ali kao i u slučaju Oblaka aktivirana je otkupna klauzula i tu se ništa nismo pitali... Iznenadilo me je to što je Oblak pobegao od nas, ali eto šta je život. Sada su nam ponudili da ga otkupimo nazad. Samo, sada ga ne želimo. Ne posle onoga što je uradio. Dva puta nam je bežao", naveo je ljuti Vijera ne preciziravši o čemu se radilo prvi put.

Ostalo je, takođe, nejasno šta je to nagnalo Atletiko da se tako brzo predomisli kad je Oblak u pitanju?

Komentari / 0

Ostavite komentar