СНСД купио бивше чланове ПУП-а

Предсједника Партије уједињених пензионера Илију Стеванчевића не забрињава прелет дојучерашњих требињских чланова ПУП-а у СНСД.

Република Српска 15.08.2014 | 19:45
СНСД купио бивше чланове ПУП-а

“У демократском свијету то је нормална ствар, али код нас се иза свега могу крити и манипулације. СНСД има толико пара да даје шаком и капом и мислим да је и овима дао паре и да им је написао шта ће говорити”, тврди Стеванчевић.

“Актуелна власт се хвали да је много учинила за најстарију популацију у РС. Кажу учинили су све да пензије порасту. Међутим, ради се само о извиканим самопохвалама, јер су пензије у посљедњих осам година порасле седам одсто, а усклађивањем са платама требале су порасти 26 одсто”, додао је Стеванчевић у паузи одржавања проширене сједнице Предсједништва Главног одбора ПУП-а у Бањалуци.

За посљедњих осам година пензије су порасле само за седам одсто и то није за никакву похвалу, сматра Стеванчевић и истиче да се Влада хвали у празно.

ПУП ће и даље инсистирати на довођењу просјечне пензије на ниво просјечне плате 45 до 50 одсто.

Стеванчевић је подсјетио на споразум потписан са СДС о заједничком наступу на предстојећим изборима. Према том споразуму на заједничкој листи СДС и ПУП у свакој изборној јединици наћи ће се по један кандидат ПУП, а у изборној јединици три, два кандидата, каже Стеванчевић изражавајући наду да ће ова партија освојити довољан број мандата посланика како би у Народној скупштини имала посланички клуб.


(БН ТВ)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Миа

15.08.2014 18:18

Ово је општепозната ствар. СНСД купује чланове јер има новац који је покрао од својих грађана. Драги грађани, узмите ви тај новац, то свеједно ваше паре, али ипак свој глас дајте неком ко га је вриједан, а не некоме да ко ће красти од вас. Ова власт се мора мијењати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стеван Требиње

15.08.2014 19:08

Продали су свој глас за 100 марака и јос неке минорне уступке су добили, а дугороцно гледано, дају сансу продузењу агоније! Сви ти који су пресли и продали ее, тзв. преливоде, цупаце косу с главе кад виде да су преварени, само це им бити касно! Нити це се моци вратити на старо, нити це бити прихвацени од нових "другова", јер и они знају да ако неко да бољу понуду, одосе они код неког другог! Преливодама нико не вјерује!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рубин

15.08.2014 19:40

Управо тако, Миа. То је идиотска тактика СНСД-а. Свући народ да нема хљеба, па добро пазити кад почну да му крче цријева-одмах му баци комадић меса да му завара стомак. Али,шта ћеш послије октобра, драги народе. Своје паре, ко год ти их, и како год ти их враћао-узимај, оне су дио твог зноја, али отвори очи у октобру, да ти не закрче цријева толико па да те хране инфузијама -ако и њих буде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Завидни завидљивац

16.08.2014 09:23

Нека стеванчевића, добар је он, свашта му може под капу. Шта има везе, сви смо своји, у једном клупку из којег се излаз не назире. И зато нека га. Ко ће иначе да препричава извјештаје мупа на скупштини. Са мупом он нема проблема, али је имао са бившим рсупом у сарајеву. Као свог радника били га чак и суспендовали наводно због злоупотреба. А он само узимао паре од фирми државних самоуправних за оно што је као радник мупа требао редовно да ради. Али, било па прошло, нема више ни згоњанина ни оних око њега, прошло.

ОДГОВОРИТЕ