SNSD kupio bivše članove PUP-a

Predsjednika Partije ujedinjenih penzionera Iliju Stevančevića ne zabrinjava prelet dojučerašnjih trebinjskih članova PUP-a u SNSD.

Republika Srpska 15.08.2014 | 19:45
SNSD kupio bivše članove PUP-a

“U demokratskom svijetu to je normalna stvar, ali kod nas se iza svega mogu kriti i manipulacije. SNSD ima toliko para da daje šakom i kapom i mislim da je i ovima dao pare i da im je napisao šta će govoriti”, tvrdi Stevančević.

“Aktuelna vlast se hvali da je mnogo učinila za najstariju populaciju u RS. Kažu učinili su sve da penzije porastu. Međutim, radi se samo o izvikanim samopohvalama, jer su penzije u posljednjih osam godina porasle sedam odsto, a usklađivanjem sa platama trebale su porasti 26 odsto”, dodao je Stevančević u pauzi održavanja proširene sjednice Predsjedništva Glavnog odbora PUP-a u Banjaluci.

Za posljednjih osam godina penzije su porasle samo za sedam odsto i to nije za nikakvu pohvalu, smatra Stevančević i ističe da se Vlada hvali u prazno.

PUP će i dalje insistirati na dovođenju prosječne penzije na nivo prosječne plate 45 do 50 odsto.

Stevančević je podsjetio na sporazum potpisan sa SDS o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima. Prema tom sporazumu na zajedničkoj listi SDS i PUP u svakoj izbornoj jedinici naći će se po jedan kandidat PUP, a u izbornoj jedinici tri, dva kandidata, kaže Stevančević izražavajući nadu da će ova partija osvojiti dovoljan broj mandata poslanika kako bi u Narodnoj skupštini imala poslanički klub.


(BN TV)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mia

15.08.2014 18:18

Ovo je opštepoznata stvar. SNSD kupuje članove jer ima novac koji je pokrao od svojih građana. Dragi građani, uzmite vi taj novac, to svejedno vaše pare, ali ipak svoj glas dajte nekom ko ga je vrijedan, a ne nekome da ko će krasti od vas. Ova vlast se mora mijenjati.

ODGOVORITE
Name

Stevan Trebinje

15.08.2014 19:08

Prodali su svoj glas za 100 maraka i jos neke minorne ustupke su dobili, a dugorocno gledano, daju sansu produzenju agonije! Svi ti koji su presli i prodali ee, tzv. prelivode, cupace kosu s glave kad vide da su prevareni, samo ce im biti kasno! Niti ce se moci vratiti na staro, niti ce biti prihvaceni od novih "drugova", jer i oni znaju da ako neko da bolju ponudu, odose oni kod nekog drugog! Prelivodama niko ne vjeruje!

ODGOVORITE
Name

Rubin

15.08.2014 19:40

Upravo tako, Mia. To je idiotska taktika SNSD-a. Svući narod da nema hljeba, pa dobro paziti kad počnu da mu krče crijeva-odmah mu baci komadić mesa da mu zavara stomak. Ali,šta ćeš poslije oktobra, dragi narode. Svoje pare, ko god ti ih, i kako god ti ih vraćao-uzimaj, one su dio tvog znoja, ali otvori oči u oktobru, da ti ne zakrče crijeva toliko pa da te hrane infuzijama -ako i njih bude!

ODGOVORITE
Name

Zavidni zavidljivac

16.08.2014 09:23

Neka stevančevića, dobar je on, svašta mu može pod kapu. Šta ima veze, svi smo svoji, u jednom klupku iz kojeg se izlaz ne nazire. I zato neka ga. Ko će inače da prepričava izvještaje mupa na skupštini. Sa mupom on nema problema, ali je imao sa bivšim rsupom u sarajevu. Kao svog radnika bili ga čak i suspendovali navodno zbog zloupotreba. A on samo uzimao pare od firmi državnih samoupravnih za ono što je kao radnik mupa trebao redovno da radi. Ali, bilo pa prošlo, nema više ni zgonjanina ni onih oko njega, prošlo.

ODGOVORITE