Злоупотреба јавних предузећа Српске

Носилац листе “За правду и ред “, Небојша Вукановић, не види разлику између позиције и опозиције у Требињу, а посебно упозорава на све већу злоупотребу јавних предузећа.

Република Српска 14.08.2014 | 20:56
Злоупотреба јавних предузећа Српске

Поред тога што очекује запажене резултате у изборној јединици 9, Небојша Вукановић посебно је подвукао све бројнија запошљавања у јавним предузећима, која се, како каже, претрпавају подобним политичким кадровима.

Носилац листе „За правду и ред“ сматра да СНСД злопутребљава електронергестки сектор, док актулена власт у Требињу није ништа боља када су у питању њихова јавна предузећа.

„Добро је што се запослило тридесетак породица погинулих бораца, борачких категорија и осталих социјалних угрожених, али то је само маска како би се замаскирало запошљавање новог таласа политичких сљедбеника. Ту свако предњаче браћа по ХЕТ-у, најчувенији шура и зет у Херцеговини, Илија Таминџија и Лука Петровић, који су и раније постигли све изборне резултате злоупотребљавајући ХЕТ и Електропривреду РС. И сада, Петровић, као и раније запошљавао своје блиске сроднике одмах након изласка из затвора, а међу запосленим има безбједоносно интересантних лица, која иза себе имају досије и затворски стаж“, каже Вукановић.

Он је додао да ће његову листу „За правду и ред“ чинити млади и образовани људи, спремни да се својим знањем и поштењем ухвате у коштац са свим проблемима.


(БН ТВ)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Требињац

14.08.2014 19:01

Овај лик је Дон Кихот

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

14.08.2014 19:03

Ако треба добити националну пензију то су Небојша Вукановић и Слободан Васковић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво

14.08.2014 20:05

оваквих храбрих људи треба још много више и онда би се ситуација преокренула на боље, мора се промјенити свијст многих, да се плата треба зарадити у производном предузећу, а не да гомилањем послушника у та предузећа вежемо сами себи камен о врат. значи општу пропаст, увјек је било да производња одређује надградњу, изгубили смо сва економска правила, дозволили манипулаторима и незналицама да нам одређују судбину, још горе и нашим потомцима???

ОДГОВОРИТЕ
Name

српска

14.08.2014 20:17

Небојса до побједе. Требиње је са тобом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

14.08.2014 20:45

Свака ти част храбри човјече!!!

ОДГОВОРИТЕ