Zloupotreba javnih preduzeća Srpske

Nosilac liste “Za pravdu i red “, Nebojša Vukanović, ne vidi razliku između pozicije i opozicije u Trebinju, a posebno upozorava na sve veću zloupotrebu javnih preduzeća.

Republika Srpska 14.08.2014 | 20:56
Zloupotreba javnih preduzeća Srpske

Pored toga što očekuje zapažene rezultate u izbornoj jedinici 9, Nebojša Vukanović posebno je podvukao sve brojnija zapošljavanja u javnim preduzećima, koja se, kako kaže, pretrpavaju podobnim političkim kadrovima.

Nosilac liste „Za pravdu i red“ smatra da SNSD zloputrebljava elektronergestki sektor, dok aktulena vlast u Trebinju nije ništa bolja kada su u pitanju njihova javna preduzeća.

„Dobro je što se zaposlilo tridesetak porodica poginulih boraca, boračkih kategorija i ostalih socijalnih ugroženih, ali to je samo maska kako bi se zamaskiralo zapošljavanje novog talasa političkih sljedbenika. Tu svako prednjače braća po HET-u, najčuveniji šura i zet u Hercegovini, Ilija Tamindžija i Luka Petrović, koji su i ranije postigli sve izborne rezultate zloupotrebljavajući HET i Elektroprivredu RS. I sada, Petrović, kao i ranije zapošljavao svoje bliske srodnike odmah nakon izlaska iz zatvora, a među zaposlenim ima bezbjedonosno interesantnih lica, koja iza sebe imaju dosije i zatvorski staž“, kaže Vukanović.

On je dodao da će njegovu listu „Za pravdu i red“ činiti mladi i obrazovani ljudi, spremni da se svojim znanjem i poštenjem uhvate u koštac sa svim problemima.


(BN TV)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Trebinjac

14.08.2014 19:01

Ovaj lik je Don Kihot

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

14.08.2014 19:03

Ako treba dobiti nacionalnu penziju to su Nebojša Vukanović i Slobodan Vasković.

ODGOVORITE
Name

браво

14.08.2014 20:05

оваквих храбрих људи треба још много више и онда би се ситуација преокренула на боље, мора се промјенити свијст многих, да се плата треба зарадити у производном предузећу, а не да гомилањем послушника у та предузећа вежемо сами себи камен о врат. значи општу пропаст, увјек је било да производња одређује надградњу, изгубили смо сва економска правила, дозволили манипулаторима и незналицама да нам одређују судбину, још горе и нашим потомцима???

ODGOVORITE
Name

srpska

14.08.2014 20:17

Nebojsa do pobjede. Trebinje je sa tobom.

ODGOVORITE
Name

ДрАган

14.08.2014 20:45

Свака ти част храбри човјече!!!

ODGOVORITE