Марковић је хтио само у Ливерпул!

Менаџер "Редса" Брендан Роџерс објаснио да је још неколико клубова било заинтересовано за талентованог Чачанина. Звали га и саиграчи из репрезентације.

Фудбал 14.08.2014 | 20:15
Марковић је хтио само у Ливерпул!

Мало је места за фудбалски напредак и афирмацију као што је Ливерпул. Лазар Марковић добро је то схватио крајем прошле сезоне, раздужио опрему Бенфике и за велики новац отишао на Енфилд (клуб је добио 12,5 милиона евра).

Некадашњи фудбалер Партизана освојио је титулу и у Португалу, па појачао петоструког шампиона Европе. Менаџер вицепрвака Премијер лиге Брендан Роџерс објаснио је под каквим је околностима репрезентативац Србије отишао у Енглеску.

"Млади Марковић имао је још две или три понуде клубова који су били заинтересовани за њега. Звали су га клубови у којима играју његови другови из репрезентације... Ипак, он је хтео да дође баш у Ливерпул", објаснио је Роџерс.

Џерард, Марковић и саиграчи покушаће да следеће године освоје прву титулу од настанка Премијер лиге. Њихов шеф је задовољан саставом и изгледом новог тима.

Наравно, још се очекује долазак левог бека Севиље Алберта Морена.

"Његов долазак био би велика назнака напретка целог клуба. То би била одлична слика стања у ком се Ливерпул налази. Направили смо значајан помак последњих неколико година. Способност да доведемо најбоље играче код нас је одлична", објаснио је Роџерс.

У Ливерпул су овог лета стигли Рики Ламберт, Адам Лалана, Емре Џан, Дејан Ловрен и Дивок Ориги. На позајмицу је стигао Хавијер Манкиљо из Атлетика. Отишли су Луис Суарез и Пепе Реина.

Нова сезона Премијер лиге почеће за викенд.

Коментари / 0

Оставите коментар