Marković je htio samo u Liverpul!

Menadžer "Redsa" Brendan Rodžers objasnio da je još nekoliko klubova bilo zainteresovano za talentovanog Čačanina. Zvali ga i saigrači iz reprezentacije.

Fudbal 14.08.2014 | 20:15
Marković je htio samo u Liverpul!

Malo je mesta za fudbalski napredak i afirmaciju kao što je Liverpul. Lazar Marković dobro je to shvatio krajem prošle sezone, razdužio opremu Benfike i za veliki novac otišao na Enfild (klub je dobio 12,5 miliona evra).

Nekadašnji fudbaler Partizana osvojio je titulu i u Portugalu, pa pojačao petostrukog šampiona Evrope. Menadžer viceprvaka Premijer lige Brendan Rodžers objasnio je pod kakvim je okolnostima reprezentativac Srbije otišao u Englesku.

"Mladi Marković imao je još dve ili tri ponude klubova koji su bili zainteresovani za njega. Zvali su ga klubovi u kojima igraju njegovi drugovi iz reprezentacije... Ipak, on je hteo da dođe baš u Liverpul", objasnio je Rodžers.

Džerard, Marković i saigrači pokušaće da sledeće godine osvoje prvu titulu od nastanka Premijer lige. Njihov šef je zadovoljan sastavom i izgledom novog tima.

Naravno, još se očekuje dolazak levog beka Sevilje Alberta Morena.

"Njegov dolazak bio bi velika naznaka napretka celog kluba. To bi bila odlična slika stanja u kom se Liverpul nalazi. Napravili smo značajan pomak poslednjih nekoliko godina. Sposobnost da dovedemo najbolje igrače kod nas je odlična", objasnio je Rodžers.

U Liverpul su ovog leta stigli Riki Lambert, Adam Lalana, Emre Džan, Dejan Lovren i Divok Origi. Na pozajmicu je stigao Havijer Mankiljo iz Atletika. Otišli su Luis Suarez i Pepe Reina.

Nova sezona Premijer lige počeće za vikend.

Komentari / 0

Ostavite komentar