Тумба: У Партизану је хаос!

„А неке бисмо морали да молимо да остану“, каже трофејни тренер и најављује Ванредну скупштину најкасније за два месеца.

Фудбал 14.08.2014 | 18:30
Тумба: У Партизану је хаос!

Догорело је до – Ванредне скупштине! Ситуација у Партизану толико је алармантна да ће, према свим информација, седница највишег клупског тела морати да се одржи најкасније у наредна два месеца, без обзира на такмичарке резултате у том периоду.

На такав закључак упућују и речи легендарног тренера црно-белих Љубише Тумбаковића, који је коментаришући катастрофално финансијско стање у Хумској 1, оличено у штрајку фудбалера, наговестио да би ускоро ваљало очекивати помаке у руководећим структирама клуба.
„Ако навијачи у саопштењу траже да се сазове скупштина, онда сигурно имају дебео разлог. Постоји много ствари које указују на то да у клубу велики број ствари не функционише на нивоу реномеа клуба, али сам сигуран да због тога не треба да испаштају играчи и стручни штаб. Апелујем на све да се ујединимо и да будемо уз тим, не само против Нефчија већ и у другим мечевима, а што се тиче скупштине, она ће бити сигурно одржана у скорије време, за месец или два“, најавио је Љубиша Тумбаковић у разговору за Курир.

Према оцени бившег тренера и директора Партизана, рад челника клуба би требало што пре ставити на проверу. Из следећих разлога...
„Ако посматрамо само трофеје, онда ово руководство заслужује похвале. Међутим, у сваком другом сегменту рада постоје проблеми. Организационо гледано, у клубу влада хаос. Финансијски - опет хаос! Стање је, нажалост свих нас навијача Партизана, такво да би требало нешто предузети. Неким људима није место у управи, а неке бисмо морали замолити да остану“.

Дуго се по београдској чаршији помиње да би управо Љубиша Тумбаковић могао да замени Драгана Ђурића на месту председника, јер актуелном првом човеку клуба мандат истиче у децембру.
„А што се тиче моје кандидатуре... Видите, ја сам био кандидат да постанем селектор још кад нам се земља звала СР Југославија, па се то никад није десило, иако сам имао велику жељу. Скупштина има 65 чланова и у њиховим рукама је одлука о томе ко ће водити клуб“, рекао је Тумбаковић.

Коментари / 0

Оставите коментар