Tumba: U Partizanu je haos!

„A neke bismo morali da molimo da ostanu“, kaže trofejni trener i najavljuje Vanrednu skupštinu najkasnije za dva meseca.

Fudbal 14.08.2014 | 18:30
Tumba: U Partizanu je haos!

Dogorelo je do – Vanredne skupštine! Situacija u Partizanu toliko je alarmantna da će, prema svim informacija, sednica najvišeg klupskog tela morati da se održi najkasnije u naredna dva meseca, bez obzira na takmičarke rezultate u tom periodu.

Na takav zaključak upućuju i reči legendarnog trenera crno-belih Ljubiše Tumbakovića, koji je komentarišući katastrofalno finansijsko stanje u Humskoj 1, oličeno u štrajku fudbalera, nagovestio da bi uskoro valjalo očekivati pomake u rukovodećim struktirama kluba.
„Ako navijači u saopštenju traže da se sazove skupština, onda sigurno imaju debeo razlog. Postoji mnogo stvari koje ukazuju na to da u klubu veliki broj stvari ne funkcioniše na nivou renomea kluba, ali sam siguran da zbog toga ne treba da ispaštaju igrači i stručni štab. Apelujem na sve da se ujedinimo i da budemo uz tim, ne samo protiv Nefčija već i u drugim mečevima, a što se tiče skupštine, ona će biti sigurno održana u skorije vreme, za mesec ili dva“, najavio je Ljubiša Tumbaković u razgovoru za Kurir.

Prema oceni bivšeg trenera i direktora Partizana, rad čelnika kluba bi trebalo što pre staviti na proveru. Iz sledećih razloga...
„Ako posmatramo samo trofeje, onda ovo rukovodstvo zaslužuje pohvale. Međutim, u svakom drugom segmentu rada postoje problemi. Organizaciono gledano, u klubu vlada haos. Finansijski - opet haos! Stanje je, nažalost svih nas navijača Partizana, takvo da bi trebalo nešto preduzeti. Nekim ljudima nije mesto u upravi, a neke bismo morali zamoliti da ostanu“.

Dugo se po beogradskoj čaršiji pominje da bi upravo Ljubiša Tumbaković mogao da zameni Dragana Đurića na mestu predsednika, jer aktuelnom prvom čoveku kluba mandat ističe u decembru.
„A što se tiče moje kandidature... Vidite, ja sam bio kandidat da postanem selektor još kad nam se zemlja zvala SR Jugoslavija, pa se to nikad nije desilo, iako sam imao veliku želju. Skupština ima 65 članova i u njihovim rukama je odluka o tome ko će voditi klub“, rekao je Tumbaković.

Komentari / 0

Ostavite komentar