И Волфсбург 'јури' српског Митроглуа!

Вукови су познати по томе што су прилично издашни приликом преговора, па нема сумње да су по том питању у значајној предности у односу на Гладбах, али менаџер младог голгетера одбацује могућност одласка.

Фудбал 14.08.2014 | 17:00
И Волфсбург 'јури' српског Митроглуа!

Бундеслигашка битка за Александра Митровића, који је феноменалном формом и головима с почетка сезоне привукао пажњу бројних клубова широм Европе, али су за сада најупорнији они из Немачке.

Након Борусије из Менхенгладбаха, којој је преко потребно појачање у самом шпицу напада, у трку за српског нападача укључио се Волфсбург, преносе локални медији из овог немачког града.

Вукови су познати по томе што су прилично издашни приликом преговора, па нема сумње да су по том питању у значајној предности у односу на Гладбах.

Ипак, према речима Митровићевог менаџера Ненада Јестровића од одласка српског голгетера у финишу прелазног рока нема ништа.

"Постоји велико интересовање за Александра, али он ће остасти у Андерлехту још најмање једну сезону. То је договор који смо направили са клубом", поручио је Јестровић.

Остаје да се види шта ће се заиста догодити до краја августа, а на Митровићу остаје само да настави у истом ритму, како би привукао пажњу још неког важнијег европског клуба, али и остао у правој форми за почетак квалификација за Европско првенство у Француској, које за Орлове почиње 11. октобра гостовањем у Јерменији.

Коментари / 0

Оставите коментар