I Volfsburg 'juri' srpskog Mitroglua!

Vukovi su poznati po tome što su prilično izdašni prilikom pregovora, pa nema sumnje da su po tom pitanju u značajnoj prednosti u odnosu na Gladbah, ali menadžer mladog golgetera odbacuje mogućnost odlaska.

Fudbal 14.08.2014 | 17:00
I Volfsburg 'juri' srpskog Mitroglua!

Bundesligaška bitka za Aleksandra Mitrovića, koji je fenomenalnom formom i golovima s početka sezone privukao pažnju brojnih klubova širom Evrope, ali su za sada najuporniji oni iz Nemačke.

Nakon Borusije iz Menhengladbaha, kojoj je preko potrebno pojačanje u samom špicu napada, u trku za srpskog napadača uključio se Volfsburg, prenose lokalni mediji iz ovog nemačkog grada.

Vukovi su poznati po tome što su prilično izdašni prilikom pregovora, pa nema sumnje da su po tom pitanju u značajnoj prednosti u odnosu na Gladbah.

Ipak, prema rečima Mitrovićevog menadžera Nenada Jestrovića od odlaska srpskog golgetera u finišu prelaznog roka nema ništa.

"Postoji veliko interesovanje za Aleksandra, ali on će ostasti u Anderlehtu još najmanje jednu sezonu. To je dogovor koji smo napravili sa klubom", poručio je Jestrović.

Ostaje da se vidi šta će se zaista dogoditi do kraja avgusta, a na Mitroviću ostaje samo da nastavi u istom ritmu, kako bi privukao pažnju još nekog važnijeg evropskog kluba, ali i ostao u pravoj formi za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, koje za Orlove počinje 11. oktobra gostovanjem u Jermeniji.

Komentari / 0

Ostavite komentar