Кировски и Пантић од Звезде траже паре - одмах!

Пантић инсистира да се добије дуг у потпуности у наредним данима који није велики, а не треба да чуди потез Кировског који нема висока примања и иритиран је вероватно лажним обећањима.

Фудбал 14.08.2014 | 14:15
Кировски и Пантић од Звезде траже паре - одмах!

На добром су путу црвено-бели да нађу решење са Марком Вешовићем и Мендеш Кадуом уз посредство њиховог менаџера Радојице Божовића, али је настао изгледа застој када су у питању Александар Пантић (Кордоба) и Александар Кировски (Земун).

Бивши дефанзивац је пре годину дана као слободан играч после добијене пресуде на Арбитражи ФС Србије отишао у Виљареал и недавно су га проследили у Кордобу.

Инсистирање да се добије дуг у потпуности у наредним данима који није велики је лична одлука, а не треба да чуди потез Кировског који нема висока примања и иритиран је вероватно лажним обећањима претходних Управа.

Никола Максимовић, Урош Ћосић и Срђан Мијаиловићем је парафирао додатни рок, а њиховим путем кренуће вероватно и Марко Мирић, нови играч Славен Белупа (Хрватска).

Пошто је изгледа мрка капада да играчи добију половину, а остатак за месец или два изгледа да су на „Маракани” кренули да обезбеде ургентно новац како би се приближили добијању лиценце мада и за ово је потребно бар неколико дана што кочи девет новајлија да конкуришу за најбољи тим код шефа Ненада Лалатовића.

Коментари / 0

Оставите коментар