Kirovski i Pantić od Zvezde traže pare - odmah!

Pantić insistira da se dobije dug u potpunosti u narednim danima koji nije veliki, a ne treba da čudi potez Kirovskog koji nema visoka primanja i iritiran je verovatno lažnim obećanjima.

Fudbal 14.08.2014 | 14:15
Kirovski i Pantić od Zvezde traže pare - odmah!

Na dobrom su putu crveno-beli da nađu rešenje sa Markom Vešovićem i Mendeš Kaduom uz posredstvo njihovog menadžera Radojice Božovića, ali je nastao izgleda zastoj kada su u pitanju Aleksandar Pantić (Kordoba) i Aleksandar Kirovski (Zemun).

Bivši defanzivac je pre godinu dana kao slobodan igrač posle dobijene presude na Arbitraži FS Srbije otišao u Viljareal i nedavno su ga prosledili u Kordobu.

Insistiranje da se dobije dug u potpunosti u narednim danima koji nije veliki je lična odluka, a ne treba da čudi potez Kirovskog koji nema visoka primanja i iritiran je verovatno lažnim obećanjima prethodnih Uprava.

Nikola Maksimović, Uroš Ćosić i Srđan Mijailovićem je parafirao dodatni rok, a njihovim putem krenuće verovatno i Marko Mirić, novi igrač Slaven Belupa (Hrvatska).

Pošto je izgleda mrka kapada da igrači dobiju polovinu, a ostatak za mesec ili dva izgleda da su na „Marakani” krenuli da obezbede urgentno novac kako bi se približili dobijanju licence mada i za ovo je potrebno bar nekoliko dana što koči devet novajlija da konkurišu za najbolji tim kod šefa Nenada Lalatovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar