Партизан покушао преварити Реал Мадрид!

Партизан већ дуго без генералног спонзора, а и ПР служба је умало коштала црно-беле вишедеценијског пријатељства са Реалом из Мадрида.

Фудбал 14.08.2014 | 13:45
Партизан покушао преварити Реал Мадрид!

Откако је место директора у Хумској напустио Владимир Јарић, Партизан нема ни назнаку генералног спонзора, нити је клуб од маркетинга зарадио један једини динар.

Пре одласка Јарић је уговорио послове са „Карсбергом”, у вези са столицама, које су касније стигле на трибине, као и са „адидасом”, а само их је потписала Снежана Филиповић, која се касније није снашла на месту које јој је поверено.

Црно-бели су изгубили техничког партнера, аутомобилску компанију „Рено”, изгубили могућност да склопе иоле озбиљнији посао и добију бар још неки додатни приход.

Уместо тога, све се свело на јефтин, самопромотивни ПР у клубу, некакве акције кратког даха, а покушаји да се анимира било која озбиљнија компанија нису уродили плодом.

Тако је Партизан већ дуго без генералног спонзора, а и поменути ПР је умало коштао црно-беле вишедеценијског пријатељства са Реалом из Мадрида, коме је потурен пројекат „Партизан.тесла”, после чега су Мадриђани звали у Хумску и наложили да се одмах уклоне нетачне информације о наводној сарадњи на поменутом пројекту и наводном пријатељском мечу за јубилеј клуба из Хумске.

Све је некако изглађено пошто је Реал освојио титулу првака Европе, после чега је спортски директор Хорхе Валдано одговорио на честитку из Хумске. Само још да кривци буду санкционисани!

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Димитрије

14.08.2014 19:31

А људ моји, народе мој, предсједник фк Партизан је Бајин друг по лоповлуку,ста даље??

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

15.08.2014 19:08

Иста ПР агенција саветује НК ПАРТИЗАН и СНСД.Тактика иста, лажи и преваре.

ОДГОВОРИТЕ