Partizan pokušao prevariti Real Madrid!

Partizan već dugo bez generalnog sponzora, a i PR služba je umalo koštala crno-bele višedecenijskog prijateljstva sa Realom iz Madrida.

Fudbal 14.08.2014 | 13:45
Partizan pokušao prevariti Real Madrid!

Otkako je mesto direktora u Humskoj napustio Vladimir Jarić, Partizan nema ni naznaku generalnog sponzora, niti je klub od marketinga zaradio jedan jedini dinar.

Pre odlaska Jarić je ugovorio poslove sa „Karsbergom”, u vezi sa stolicama, koje su kasnije stigle na tribine, kao i sa „adidasom”, a samo ih je potpisala Snežana Filipović, koja se kasnije nije snašla na mestu koje joj je povereno.

Crno-beli su izgubili tehničkog partnera, automobilsku kompaniju „Reno”, izgubili mogućnost da sklope iole ozbiljniji posao i dobiju bar još neki dodatni prihod.

Umesto toga, sve se svelo na jeftin, samopromotivni PR u klubu, nekakve akcije kratkog daha, a pokušaji da se animira bilo koja ozbiljnija kompanija nisu urodili plodom.

Tako je Partizan već dugo bez generalnog sponzora, a i pomenuti PR je umalo koštao crno-bele višedecenijskog prijateljstva sa Realom iz Madrida, kome je poturen projekat „Partizan.tesla”, posle čega su Madriđani zvali u Humsku i naložili da se odmah uklone netačne informacije o navodnoj saradnji na pomenutom projektu i navodnom prijateljskom meču za jubilej kluba iz Humske.

Sve je nekako izglađeno pošto je Real osvojio titulu prvaka Evrope, posle čega je sportski direktor Horhe Valdano odgovorio na čestitku iz Humske. Samo još da krivci budu sankcionisani!

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dimitrije

14.08.2014 19:31

A ljud moji, narode moj, predsjednik fk Partizan je Bajin drug po lopovluku,sta dalje??

ODGOVORITE
Name

combe

15.08.2014 19:08

Ista PR agencija savetuje NK PARTIZAN i SNSD.Taktika ista, laži i prevare.

ODGOVORITE