Серена разочарана!

Прва тенисерка света Серена Вилијамс рекла је да је разочарана сезоном иза себе и наглашава да једва чека следећу.

Тенис 13.08.2014 | 20:15
Серена разочарана!

Вилијамсова је и даље прва на WТА листи, иако није имала превише успеха на највећим турнирима током године.

Американка је имала великих проблема у првих шест месеци, а они су кулминирали на Вимблдону, када је из још неразјашњених разлога напустила меч дубла. Касније је то оправдано повредом од које се опоравила, али је и даље далего од прошлогодишње форме.

На питање о освајању последњег Грен слема ове сезоне, Серена је одговорила:

„Више ни не мислим о томе. Нисам била способна да прођем четвртфинале ове сезоне и са те тачке гледишта, једва чекам следећу годину“.

Серена је на највећим турнирима разочарале ове сезоне, а једина преостала шанса је титула на домаћем тлу, на УС опену који почиње 25. августа и траје до 8. септембра.

„Само кажем да сам имала, за мене, разочаравајућу годину, посебно на Грен слемовима. Тако да себи не стварам притисак, јер сам замало осетила да притисак расте јер лично нисам задовољна начином на који сам играла. Можда је добро за друге, али за мене то није начин на који желим да играм“, рекла је Серена.

Управо ће највећи турнири бити прилика за њу у следећој сезони.

„На неки начин не осећам огроман притисак пред УС опен. Радујем се следећој сезони јер малтене не браним никакве поене ни на једном од Грен слемова“, додала је прва играчица света.

Последњи у низу неуспеха Американке био је пораз од рођене сестре Венус, у полуфиналу турнира у Монтреалу.

„Дефинитивно морам да анализирам игру, нађем начин да будем константна, како да играм на конзистентнијем нивоу“, закључила је Вилијамсова.

Коментари / 0

Оставите коментар