Хоџсон не подноси оставку

Селектор Енглеске Рој Хоџсон изјавио је да није ни планирао да напусти ту функцију после разочаравајућег Светског првенства у Бразилу.

Фудбал 13.08.2014 | 18:45
Хоџсон не подноси оставку

Енглези су већ после групне фазе завршили учешће на Мундијалу, али Хоџсонов посао ниједног тренутка није доведен у питање.

Иако се Енглеска већ после два меча опростила од Бразила, Хоџсон је одмах добио подршку првог човека Фудбалске асоцијације Енглеске Грега Дајка и водиће тим у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

“Имали смо дошта мрачних момената, и када погледате уназад не можете да верујете да вас је судбина ставила у ту позицији. Али, чињеница је да ћу препустити овај посао оног тренутка када ме моји послодавци више неће желети, или када осетим да ме играчи не поштују довољно или осећају да не желе више да играју за мене. У том тренутку, ако дође време да одем даље, ја ћу то и учинити, али овога пута ми је јасно стављено до знања да није таква ситуација”, рекао је Хоџсон, “Фудбалска асоцијација је желела да ја наставим са послом, иста је реакција била људи око тима, тако да ниједног тренутка нисам имао сумњу да ли желим да наставим”.

Енглеска ће у квалификацијама за Европско првенство у Француској играти у групи Е са Швајцарском, Словенијом, Естонијом, Литванијом и Сан Марином.

Коментари / 0

Оставите коментар