Hodžson ne podnosi ostavku

Selektor Engleske Roj Hodžson izjavio je da nije ni planirao da napusti tu funkciju posle razočaravajućeg Svetskog prvenstva u Brazilu.

Fudbal 13.08.2014 | 18:45
Hodžson ne podnosi ostavku

Englezi su već posle grupne faze završili učešće na Mundijalu, ali Hodžsonov posao nijednog trenutka nije doveden u pitanje.

Iako se Engleska već posle dva meča oprostila od Brazila, Hodžson je odmah dobio podršku prvog čoveka Fudbalske asocijacije Engleske Grega Dajka i vodiće tim u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

“Imali smo došta mračnih momenata, i kada pogledate unazad ne možete da verujete da vas je sudbina stavila u tu poziciji. Ali, činjenica je da ću prepustiti ovaj posao onog trenutka kada me moji poslodavci više neće želeti, ili kada osetim da me igrači ne poštuju dovoljno ili osećaju da ne žele više da igraju za mene. U tom trenutku, ako dođe vreme da odem dalje, ja ću to i učiniti, ali ovoga puta mi je jasno stavljeno do znanja da nije takva situacija”, rekao je Hodžson, “Fudbalska asocijacija je želela da ja nastavim sa poslom, ista je reakcija bila ljudi oko tima, tako da nijednog trenutka nisam imao sumnju da li želim da nastavim”.

Engleska će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj igrati u grupi E sa Švajcarskom, Slovenijom, Estonijom, Litvanijom i San Marinom.

Komentari / 0

Ostavite komentar