Нојер неће из Бајерна!

Један од најбољих голмана света, Мануел Нојер истиче да не постоји шанса да напусти Бајерн из Минхена.

Фудбал 13.08.2014 | 17:00
Нојер неће из Бајерна!

Фантастични Немац је летос одушевио целу планету, на путу своје репрезентације до титуле првака света у Бразилу, за шта је награђен 'Златном рукавицом'.

"Прошле сезоне, отприлике до краја марта, играли смо најбољи фудбал од када сам ја у клубу. а моја жеља је да наставим да помажем екипи да напредује", рекао је Нојер.

Нојер је пре неколико дана добио додатну конкуренцију за место између статива, пошто је у клуб стигао Пепе Рејна из Ливерпула.

"Не планирам да идем у иностранство. Није проблем језик, научио бих га за један да, али цело то искуство може да сачека", додао је Нојер. "Не желим да одбацим такву могућност, али у овом тренутку играм за један од најбољих тимова на свету, тако да сам миран".

Двадесетосмогодишњи чувар мреже, дете Шалкеа, налази се у тек на 'почетку' своје каријере, јер је опште познато да голмани са годинама пружају све боље партије, а Нојер каже да му колеге ветерани дају снагу.

"Роман Вајденфелер је класа и са 34 године, имам још неколико година испред себе а ствари у овом моменту изгледају добро по мене, иако сам имао проблема са повредама у последње време", закључио је Нојер.

Баварци су припреме за нову сезону обавили у Сједињеним Америчким Државама, а први званични сусрет на програму је у среду – када ће се са Борусијом из Дортмунда борити за трофеј Суперкупа Немачке.

Коментари / 0

Оставите коментар