Nojer neće iz Bajerna!

Jedan od najboljih golmana sveta, Manuel Nojer ističe da ne postoji šansa da napusti Bajern iz Minhena.

Fudbal 13.08.2014 | 17:00
Nojer neće iz Bajerna!

Fantastični Nemac je letos oduševio celu planetu, na putu svoje reprezentacije do titule prvaka sveta u Brazilu, za šta je nagrađen 'Zlatnom rukavicom'.

"Prošle sezone, otprilike do kraja marta, igrali smo najbolji fudbal od kada sam ja u klubu. a moja želja je da nastavim da pomažem ekipi da napreduje", rekao je Nojer.

Nojer je pre nekoliko dana dobio dodatnu konkurenciju za mesto između stativa, pošto je u klub stigao Pepe Rejna iz Liverpula.

"Ne planiram da idem u inostranstvo. Nije problem jezik, naučio bih ga za jedan da, ali celo to iskustvo može da sačeka", dodao je Nojer. "Ne želim da odbacim takvu mogućnost, ali u ovom trenutku igram za jedan od najboljih timova na svetu, tako da sam miran".

Dvadesetosmogodišnji čuvar mreže, dete Šalkea, nalazi se u tek na 'početku' svoje karijere, jer je opšte poznato da golmani sa godinama pružaju sve bolje partije, a Nojer kaže da mu kolege veterani daju snagu.

"Roman Vajdenfeler je klasa i sa 34 godine, imam još nekoliko godina ispred sebe a stvari u ovom momentu izgledaju dobro po mene, iako sam imao problema sa povredama u poslednje vreme", zaključio je Nojer.

Bavarci su pripreme za novu sezonu obavili u Sjedinjenim Američkim Državama, a prvi zvanični susret na programu je u sredu – kada će se sa Borusijom iz Dortmunda boriti za trofej Superkupa Nemačke.

Komentari / 0

Ostavite komentar