Освета Јунајтеда Ситију!

Фудбалски клуб Манчестер Јунајтед осветио се градском ривалу Ситију за транспарент ‘Добродошао у Манчестер’ захваљујући Лују ван Галу.

Фудбал 13.08.2014 | 16:15
Освета Јунајтеда Ситију!

Пре пет година, када је Карлос Тевес стигао међу ‘грађане’ из Јунајтеда, Сити је средио да на станици Пикадили буде окачен транспарент са његовом сликом на којој је писало ‘Добродошао у Манчестер’.

Том приликом, сер Алекс Фергусон је критиковао ароганцију својих безобразних комшија, како је сам рекао, и истакао да је време да се зна ко је главни клуб у граду.

Сада, пет година касније, Јунајтед је коначно спремио освету за тај потез, пошто се на зиду близу главне железничке станице у Манчестеру појавио транспарент на којем пише: ‘Добродошли у Ванчестер’. Занимљиво је да је Ван Гал пре неколико година наводно одбио Сити, па вероватно отуда и повод да дође до освете на такав начин.

Пре пет година, на транспаренту је био Ситијев лого, али пошто сада нема знака Јунајтеда, није познато да ли клуб стоји иза њега или га је неко други финансирао. У сваком случају, ‘црвени ђаволи’ су се коначно осветили комшијама, иначе актуелним шампионима Енглеске.

Коментари / 0

Оставите коментар