Osveta Junajteda Sitiju!

Fudbalski klub Mančester Junajted osvetio se gradskom rivalu Sitiju za transparent ‘Dobrodošao u Mančester’ zahvaljujući Luju van Galu.

Fudbal 13.08.2014 | 16:15
Osveta Junajteda Sitiju!

Pre pet godina, kada je Karlos Teves stigao među ‘građane’ iz Junajteda, Siti je sredio da na stanici Pikadili bude okačen transparent sa njegovom slikom na kojoj je pisalo ‘Dobrodošao u Mančester’.

Tom prilikom, ser Aleks Ferguson je kritikovao aroganciju svojih bezobraznih komšija, kako je sam rekao, i istakao da je vreme da se zna ko je glavni klub u gradu.

Sada, pet godina kasnije, Junajted je konačno spremio osvetu za taj potez, pošto se na zidu blizu glavne železničke stanice u Mančesteru pojavio transparent na kojem piše: ‘Dobrodošli u Vančester’. Zanimljivo je da je Van Gal pre nekoliko godina navodno odbio Siti, pa verovatno otuda i povod da dođe do osvete na takav način.

Pre pet godina, na transparentu je bio Sitijev logo, ali pošto sada nema znaka Junajteda, nije poznato da li klub stoji iza njega ili ga je neko drugi finansirao. U svakom slučaju, ‘crveni đavoli’ su se konačno osvetili komšijama, inače aktuelnim šampionima Engleske.

Komentari / 0

Ostavite komentar