Марковић спреман за старт сезоне!

Репрезентативац Србије Лазар Марковић могао би да буде спреман за прву утакмицу Ливерпула у новој сезони против Саутемптона.

Фудбал 13.08.2014 | 14:48
Марковић спреман за старт сезоне!

Марковић је доживео повреду тетиве на дебију за Ливерпул против Олимпијакоса, у оквиру Интернационалног купа шампиона, па је због тога пропустио наредна четири меча.

Иако се чинило да би могао да пропусти старт сезоне, према речима менаџера Брендана Роџерса очекује се да се Марковић опорави до сусрета са Саутемтпоном.

Уколико се то не деси, бивши играч Партизана и Бенфике сигурно ће бити у саставу за утакмицу другог кола против шампиона Манчестер Ситија.

„Надамо се да ће бити спреман негде до утакмице са Саутемптоном, али уколико се то не деси, сигурно ће бити за следећу. Има мали проблем са тетивом, али се брзо опоравља и ради са нашим стручним тимом. Он изгледа веома снажно и уколико пропусти први меч, сигурно ће нам бити на располагању за други“, рекао је Роџерс.

Марковић је прошле сезоне одиграо 49 утакмица и постигао седам голова, пре него што је прешао на ’Енфилд’ за 20 милиона фунти.

Коментари / 0

Оставите коментар