Marković spreman za start sezone!

Reprezentativac Srbije Lazar Marković mogao bi da bude spreman za prvu utakmicu Liverpula u novoj sezoni protiv Sautemptona.

Fudbal 13.08.2014 | 14:48
Marković spreman za start sezone!

Marković je doživeo povredu tetive na debiju za Liverpul protiv Olimpijakosa, u okviru Internacionalnog kupa šampiona, pa je zbog toga propustio naredna četiri meča.

Iako se činilo da bi mogao da propusti start sezone, prema rečima menadžera Brendana Rodžersa očekuje se da se Marković oporavi do susreta sa Sautemtponom.

Ukoliko se to ne desi, bivši igrač Partizana i Benfike sigurno će biti u sastavu za utakmicu drugog kola protiv šampiona Mančester Sitija.

„Nadamo se da će biti spreman negde do utakmice sa Sautemptonom, ali ukoliko se to ne desi, sigurno će biti za sledeću. Ima mali problem sa tetivom, ali se brzo oporavlja i radi sa našim stručnim timom. On izgleda veoma snažno i ukoliko propusti prvi meč, sigurno će nam biti na raspolaganju za drugi“, rekao je Rodžers.

Marković je prošle sezone odigrao 49 utakmica i postigao sedam golova, pre nego što je prešao na ’Enfild’ za 20 miliona funti.

Komentari / 0

Ostavite komentar