Изађите на изборе и одлучите о властитој судбини

Високи представник у БиХ Валентин Инцко позвао је грађане да 12. октобра гласају на општим изборима и одлуче о властитој судбини јер, у супротном, како је поручио, нема сумње да ће неко други одлучити о њиховој будућности.

Босна и Херцеговина 12.08.2014 | 20:51
Изађите на изборе и одлучите о властитој судбини

Он је навео да сви грађани с којима је разговарао, без обзира на политичке ствове или мјесто боравка, сматрају да мора доћи до темељних промјена у начину вођења политике после избора.

 "О будућности, односно о ономе шта ће се дешавати у наредне четири године, одлучићете 12. октобра само ви. Треба да тражите јасне и конкретне одговоре на питање како ће се рјешавати ваши приоритети, ваши проблеми", поручио је Инцко у ауторској колумни за портал вијести.ба. позвавши грађане БиХ да гласају.

Инцко сматра и да није истина, како тврде многи грађани, да немају за кога да гласају јер им се чини да су све странке и кандидати, у суштини исти, и каже да је велики избор као и да постоје политичари који желе да служе грађанима и да поведу БиХ напред.

Он зато савјетује грађане да направе разлику између политичара који су испунили своја обећања и оних који нису.

Високи представник се сложио да постоје велике фрустрације послије свега што се десило БиХ ове године - велике поплаве, грађански немири због тешке социјалне ситуације,  све дубљи јаз између владајуће елите и обичног грађанина...

"Ипак, постоји могућност да БиХ крене напред, ваш глас се рачуна и то је животно важно, али само у случају да га искористите. Ако не будете гласали, неко други ће одлучити о вашој судбини за вас", поручио је Инцко.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Мд

12.08.2014 18:58

Теби је једино циљ униставање Републике Српске.Боли тебе за Босном и народом ниси плацен да помазес него да направиш циркус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

12.08.2014 19:02

Е, нек си на ми реко'.Ето ми нисмо знали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

12.08.2014 19:03

Ево изашао би али немам за кога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аxxе

12.08.2014 19:06

Ја немам будуцности висе скупа стобом остали су све унистили.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

12.08.2014 19:50

Инцков цас демократије за плату од неколико десетина хиљада евра !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

12.08.2014 20:12

Господо немојте лупати у коментарима него изадјите на изборе ако хоцете а ако нецете сједите код куце или у кладионици и гледајте како вас пар храбрих људи јасе јер не смијете ни проговорити а камо ли устати против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мацаку цизмама

12.08.2014 20:50

Судећи по већини ових досадашњих коментара Инцковог става, овај народ збиља није нормалан. Зато и јест овако. Мора се изаћи на изборе и одувати ова екипа која је све покрала и потрала. Ако вам је медјутим лијепо под њима, немојте изаћи на изборе. Они ће их онда сигурно добити. По четврти пут. Сваки сте се пут ето зајебали. Мислили сте да ће побиједити неко други односно да ће за вас гласати Французи. И то по вашој вољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

12.08.2014 23:13

На изборе, ако ниста да од два зла изаберемо мање , тоје једина санса за промијене !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мито

13.08.2014 09:11

а ста ако изадју и потврде овој власти да остане....

ОДГОВОРИТЕ