Цеца: Тијанином убици би смрт била награда

"Он не припада људској врсти. Не дај Боже никоме. Остали смо без једног дивног анђела. Ова несрећа ме је веома потресла и узрујала", рекла је Цеца.

Забава 10.08.2014 | 20:00
Цеца: Тијанином убици би смрт била награда

Светлана Ражнатовић одржала је прексиноћ у Гучи на 54. сабору трубача један од најемотивнијих концерата у каријери. Највећа српска звезда наступила је пред 20.000 људи, а потпуно спонтано свој хит „Пиле“ посветила је свирепо убијеној Тијани Јурић.

Стихови песме расплакали су и публику и певачицу, која се због целе ситуације веома потресла.

"Желим да породици Јурић изјавим саучешће. Остали смо без једног дивног анђела. Ова несрећа ме је веома потресла. Не говорим ово као родитељ, него као човек. Не дај Боже никоме. Од срца и потпуно спонтано сам јој посветила песму. Једва сам је отпевала", каже Цеца за Курир, признавши да је у једном тренутку, певајући „Пиле“, пустила и сузу.

Певачица се не слаже са појединим колегама да би требало вратити смртну казну.

"Овом човеку брза смрт би била награда. Мислим да не припада људској врсти. Огорчена сам и бесна", открива Ражнатовићева.

Фолк дива већ данас путује у Црну Гору, где ће вечерас поново наступити у највећој будванској дискотеци.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Херцеговац

10.08.2014 20:11

Потпуно се слажем. Само га треба пустити међу остале затворенике и они це му дати казну какву заслужује . Не вјерујем да це дочекати излазак из затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мацаку цизмама

12.08.2014 14:48

цеца чак и ово користи за саморекламирање. срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхаплин

13.08.2014 21:27

Ма ста ти знас ста би била награда.. Има суд па нека пресуди.. Твој Аркан је 100 пута био гори од овог убице.. Боље прицај о његовим не(дјелима) фуууј...

ОДГОВОРИТЕ