Ceca: Tijaninom ubici bi smrt bila nagrada

"On ne pripada ljudskoj vrsti. Ne daj Bože nikome. Ostali smo bez jednog divnog anđela. Ova nesreća me je veoma potresla i uzrujala", rekla je Ceca.

Zabava 10.08.2014 | 20:00
Ceca: Tijaninom ubici bi smrt bila nagrada

Svetlana Ražnatović održala je preksinoć u Guči na 54. saboru trubača jedan od najemotivnijih koncerata u karijeri. Najveća srpska zvezda nastupila je pred 20.000 ljudi, a potpuno spontano svoj hit „Pile“ posvetila je svirepo ubijenoj Tijani Jurić.

Stihovi pesme rasplakali su i publiku i pevačicu, koja se zbog cele situacije veoma potresla.

"Želim da porodici Jurić izjavim saučešće. Ostali smo bez jednog divnog anđela. Ova nesreća me je veoma potresla. Ne govorim ovo kao roditelj, nego kao čovek. Ne daj Bože nikome. Od srca i potpuno spontano sam joj posvetila pesmu. Jedva sam je otpevala", kaže Ceca za Kurir, priznavši da je u jednom trenutku, pevajući „Pile“, pustila i suzu.

Pevačica se ne slaže sa pojedinim kolegama da bi trebalo vratiti smrtnu kaznu.

"Ovom čoveku brza smrt bi bila nagrada. Mislim da ne pripada ljudskoj vrsti. Ogorčena sam i besna", otkriva Ražnatovićeva.

Folk diva već danas putuje u Crnu Goru, gde će večeras ponovo nastupiti u najvećoj budvanskoj diskoteci.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hercegovac

10.08.2014 20:11

Potpuno se slažem. Samo ga treba pustiti među ostale zatvorenike i oni ce mu dati kaznu kakvu zaslužuje . Ne vjerujem da ce dočekati izlazak iz zatvora.

ODGOVORITE
Name

macaku cizmama

12.08.2014 14:48

ceca čak i ovo koristi za samoreklamiranje. sramota

ODGOVORITE
Name

Chaplin

13.08.2014 21:27

Ma sta ti znas sta bi bila nagrada.. Ima sud pa neka presudi.. Tvoj Arkan je 100 puta bio gori od ovog ubice.. Bolje pricaj o njegovim ne(djelima) fuuuj...

ODGOVORITE