Рома и Фиорентина зову Данка!

Угледни италијански лист, Газета дело Спорт тврди да су Вучица и Виола заинтересовани, као и да српски фудбалер жели да се пресели на Апенине.

Фудбал 10.08.2014 | 20:45
Рома и Фиорентина зову Данка!

Из Италије јављају: Данко Лазовић је нова мета Фиорентине и Роме! Тако данас пише већ угледна Газета дело Спорт.

Милански спортски дневник открива да је Лазовић преко ноћи искочио у први план и да оба клуба журе у намери да до краја прелазног рока добију јефтино, а солидно појачање. Иако је иза Лазовића не баш блистава полусезона у дресу Партизана, он је и даље занимљив иностраним послодавцима. Наводно је и он већ исказао жељу да напусти клуб. Газета тврди да је Лазовић чим је чуо за интерес Фиорентине и Роме, поручио Италијанима да је расположен за селидбу на Апенине. Он је на почетку прелазног рока био на мети грчког АЕК-а, али финансије су биле препрека да се трансфер реализује.

Лазовић има договор са управом Партизана да може без обештећења да напусти клуб уколико добије примамљиву понуду, а зов Фиорентине и Роме је свакако нешто о чему вреди добро размислити.

Италијанима је посебно драго што не морају да плаћају обештећење, а за разлику од АЕК, моћи ће без проблема да испуне Лазовићеве захтеве који наводно износе око 350.000 евра по сезони. Лазовић је са те стране врло исплатива солуција.

Фиорентина тражи искусног нападача који би био џокер са клупе и подршка Марију Гомезу и Ђузепеу Росију. С обзиром на блиску историју повреда поменутог двојца, лако је закључити зашто у Фиренци траже голгетера. Поготово с обзиром на чињеницу да је и Анте Ребић напустио клуб.

Са друге стране, Рома такође тражи појачање у офанзивном делу тиму јер је све извесније да ће Адем Лајић напустити клуб.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

херцеговац

11.08.2014 11:43

Данко срећан пут! Заслужујеш много више од оваквог Партизана.

ОДГОВОРИТЕ