Roma i Fiorentina zovu Danka!

Ugledni italijanski list, Gazeta delo Sport tvrdi da su Vučica i Viola zainteresovani, kao i da srpski fudbaler želi da se preseli na Apenine.

Fudbal 10.08.2014 | 20:45
Roma i Fiorentina zovu Danka!

Iz Italije javljaju: Danko Lazović je nova meta Fiorentine i Rome! Tako danas piše već ugledna Gazeta delo Sport.

Milanski sportski dnevnik otkriva da je Lazović preko noći iskočio u prvi plan i da oba kluba žure u nameri da do kraja prelaznog roka dobiju jeftino, a solidno pojačanje. Iako je iza Lazovića ne baš blistava polusezona u dresu Partizana, on je i dalje zanimljiv inostranim poslodavcima. Navodno je i on već iskazao želju da napusti klub. Gazeta tvrdi da je Lazović čim je čuo za interes Fiorentine i Rome, poručio Italijanima da je raspoložen za selidbu na Apenine. On je na početku prelaznog roka bio na meti grčkog AEK-a, ali finansije su bile prepreka da se transfer realizuje.

Lazović ima dogovor sa upravom Partizana da može bez obeštećenja da napusti klub ukoliko dobije primamljivu ponudu, a zov Fiorentine i Rome je svakako nešto o čemu vredi dobro razmisliti.

Italijanima je posebno drago što ne moraju da plaćaju obeštećenje, a za razliku od AEK, moći će bez problema da ispune Lazovićeve zahteve koji navodno iznose oko 350.000 evra po sezoni. Lazović je sa te strane vrlo isplativa solucija.

Fiorentina traži iskusnog napadača koji bi bio džoker sa klupe i podrška Mariju Gomezu i Đuzepeu Rosiju. S obzirom na blisku istoriju povreda pomenutog dvojca, lako je zaključiti zašto u Firenci traže golgetera. Pogotovo s obzirom na činjenicu da je i Ante Rebić napustio klub.

Sa druge strane, Roma takođe traži pojačanje u ofanzivnom delu timu jer je sve izvesnije da će Adem Lajić napustiti klub.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

hercegovac

11.08.2014 11:43

Danko srećan put! Zaslužuješ mnogo više od ovakvog Partizana.

ODGOVORITE