Дирљиво: Дел Пјеро играо против свог Јувеа!

Фудбалери Јувентуса савладали су у Сиднеју тим који је састављен од звезда аустралијске лиге 3:2, а у екипи која се супротставила "старој дами" заиграо је некадашњи вођа и легенда Јувеа и Италије Алесандро Дел Пјеро.

Фудбал 10.08.2014 | 17:15
Дирљиво: Дел Пјеро играо против свог Јувеа!

Емотиван тренутак десио се пре почетка утакмице када су се Дел Пјеро и још једна легенда, голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон загрлили, па су се чак и судије разнежиле, али су два мајстора овог пута играла један против другог.

Јувентус је изашао у саставу: Буфон, Касерес, Бонући, Огбона, Лихтштајнер, Погба, Пирло, Маркизио, Евра, Тевез, Љоренте.

Са друге стране, Аустралијанци су од првог минута заиграли са тимом: Галековић, Смит, Роуз, Мускат, Бериша, Ибини, Каруска, Риера, Борт, Броих, Дел Пјеро.

Формални домаћин утакмице повео је у десетом минуту пред више од 65 хиљада гледалаца, а погодак је дело Каруска који је у пријему, на шеснаест метара од гола Јувеа, успео да избаци Огбону, те рутински затресао мрежу Буфона.Одговор шампиона Италије стигао је тек у 59. минуту када је са леве стране пристигао центаршут који је Фернандо Љоренте главом, поред два дефанзивца, конвертова у изједначење.

Још једном изненађење стиже у 78. минуту када Јурић постиже гол за 2:1, поново због кашњења Огбоне, али Јувентус погоцима Пола Погбе у 88. минуту и Симонеа Пепеа у трећем минуту надокнаде решава сусрет у своју корист.

Коментари / 0

Оставите коментар