Dirljivo: Del Pjero igrao protiv svog Juvea!

Fudbaleri Juventusa savladali su u Sidneju tim koji je sastavljen od zvezda australijske lige 3:2, a u ekipi koja se suprotstavila "staroj dami" zaigrao je nekadašnji vođa i legenda Juvea i Italije Alesandro Del Pjero.

Fudbal 10.08.2014 | 17:15
Dirljivo: Del Pjero igrao protiv svog Juvea!

Emotivan trenutak desio se pre početka utakmice kada su se Del Pjero i još jedna legenda, golman Juventusa Đanluiđi Bufon zagrlili, pa su se čak i sudije raznežile, ali su dva majstora ovog puta igrala jedan protiv drugog.

Juventus je izašao u sastavu: Bufon, Kaseres, Bonući, Ogbona, Lihtštajner, Pogba, Pirlo, Markizio, Evra, Tevez, Ljorente.

Sa druge strane, Australijanci su od prvog minuta zaigrali sa timom: Galeković, Smit, Rouz, Muskat, Beriša, Ibini, Karuska, Riera, Bort, Broih, Del Pjero.

Formalni domaćin utakmice poveo je u desetom minutu pred više od 65 hiljada gledalaca, a pogodak je delo Karuska koji je u prijemu, na šesnaest metara od gola Juvea, uspeo da izbaci Ogbonu, te rutinski zatresao mrežu Bufona.Odgovor šampiona Italije stigao je tek u 59. minutu kada je sa leve strane pristigao centaršut koji je Fernando Ljorente glavom, pored dva defanzivca, konvertova u izjednačenje.

Još jednom iznenađenje stiže u 78. minutu kada Jurić postiže gol za 2:1, ponovo zbog kašnjenja Ogbone, ali Juventus pogocima Pola Pogbe u 88. minutu i Simonea Pepea u trećem minutu nadoknade rešava susret u svoju korist.

Komentari / 0

Ostavite komentar