Милијаш одлази - у турску Манису!

Искусни фудбалер се договорио са Турцима да црвено-бели дрес носи још до утакмице са Војводином 23. августа.

Фудбал 10.08.2014 | 15:00
Милијаш одлази - у турску Манису!

Растанак се примакао, а Турцима се упорност исплатила. Како “Спорт” сазнаје, Ненад Милијаш (31) капитен Црвене звезде је на корак од преласка у Вестел Манису, која му је понудила добар финансијски уговор на две године!

Планови руководства су да се друголигаш врати у елитно такмичење, па је уследило реновирање тима чији је актуелни капитен, саиграч и пријатељ везисте из црвено-белог табора, Никола Микић.

После неколико разговора чинило се да је комплетна прича пропала, али је уследио нови потез Турака после којег би требало да се заврши читав ангажман између две стране. Остале су ситнице које не представљају препреку, а реч је око појединих бонуса, које жели да има искусни везиста.

Земунац је, поступајући као и сваки пут до сада као џентлмен, обавестио руководство и тренера Ненада Лалатовића да жели да се пресели у Турску. Наравно да је добио одобрење, због свега што је пружио за више од пет година боравка на “Маракани” (два мандата), а познато је и да му шампион дугује огроман новац. Без обзира што је битна карика, клуб треба да пронађе наследника на терену, а он би могао да се „појави” у лику и делу у новајлија Милоша Босанчића или Данијела Аврамовског.

И да му је Звезда љубав и да му значи, Милијаш је показао и када је тражио и добио одобрење из Манисе да своју мисију у црвено-белом заврши 23. августа против Војводине у Новом Саду, а затим спакује кофере и има седам дана да се спреми за деби у новим бојама и да пун допринос испуњавању амбиција, што се од њега очекује као од “прве звезде” прелазног рока.

На крају, на ове бројке треба додати три кола из нове сезоне, а учинак Милијаша је до сада био импозантан, на 156 утакмица постиогао је 61 погодак за своју Црвену звезду, тим за који је често остављао “срце на терену”.

Коментари / 0

Оставите коментар