Milijaš odlazi - u tursku Manisu!

Iskusni fudbaler se dogovorio sa Turcima da crveno-beli dres nosi još do utakmice sa Vojvodinom 23. avgusta.

Fudbal 10.08.2014 | 15:00
Milijaš odlazi - u tursku Manisu!

Rastanak se primakao, a Turcima se upornost isplatila. Kako “Sport” saznaje, Nenad Milijaš (31) kapiten Crvene zvezde je na korak od prelaska u Vestel Manisu, koja mu je ponudila dobar finansijski ugovor na dve godine!

Planovi rukovodstva su da se drugoligaš vrati u elitno takmičenje, pa je usledilo renoviranje tima čiji je aktuelni kapiten, saigrač i prijatelj veziste iz crveno-belog tabora, Nikola Mikić.

Posle nekoliko razgovora činilo se da je kompletna priča propala, ali je usledio novi potez Turaka posle kojeg bi trebalo da se završi čitav angažman između dve strane. Ostale su sitnice koje ne predstavljaju prepreku, a reč je oko pojedinih bonusa, koje želi da ima iskusni vezista.

Zemunac je, postupajući kao i svaki put do sada kao džentlmen, obavestio rukovodstvo i trenera Nenada Lalatovića da želi da se preseli u Tursku. Naravno da je dobio odobrenje, zbog svega što je pružio za više od pet godina boravka na “Marakani” (dva mandata), a poznato je i da mu šampion duguje ogroman novac. Bez obzira što je bitna karika, klub treba da pronađe naslednika na terenu, a on bi mogao da se „pojavi” u liku i delu u novajlija Miloša Bosančića ili Danijela Avramovskog.

I da mu je Zvezda ljubav i da mu znači, Milijaš je pokazao i kada je tražio i dobio odobrenje iz Manise da svoju misiju u crveno-belom završi 23. avgusta protiv Vojvodine u Novom Sadu, a zatim spakuje kofere i ima sedam dana da se spremi za debi u novim bojama i da pun doprinos ispunjavanju ambicija, što se od njega očekuje kao od “prve zvezde” prelaznog roka.

Na kraju, na ove brojke treba dodati tri kola iz nove sezone, a učinak Milijaša je do sada bio impozantan, na 156 utakmica postiogao je 61 pogodak za svoju Crvenu zvezdu, tim za koji je često ostavljao “srce na terenu”.

Komentari / 0

Ostavite komentar