Ето сад преговара са Ајаксом!

Искусни камерунски нападач, Самјуел Ето, чијих услуга се раније овога љета одрекао лондонски Челси налази се у преговорима око преласка у редове Ајакса.

Фудбал 09.08.2014 | 19:00
Ето сад преговара са Ајаксом!

Према писању појединих енглеских И холандских медија, Ето је врло близу договора са најтрофејнијим клубом из "земље лала".

Искусан играч какав је капитен Камеруна који на овогодишњем Свјетском првенству није уписао ни минут, због повреде, добро ће доћи екипи каква је Ајакс. Ипак, изненађујуће је да Копљаници ангажују фудбалера који је у позним играчким годинама (34), с обзиром да је управо Ајакс екипа која је позната по афирмацији младих фудбалера и пружању шансе младим талентима из властите радионице.

"Самјуел дјелује веома гладно када је ријеч о игрању за Ајакс. Он је спреман и има сјајану прилику да поново буде успјешан", рекао је Марк Овермарс за Воетбал Интернатионал, те додао:

"Ми нећемо блокирати развој наших младих играча као што су талентовнаи Милик или Живковић, али ако будемо у могућности да потпишемо играча свјетске класе, зашто да не? Било би то фантастично".

Коментари / 0

Оставите коментар