Eto sad pregovara sa Ajaksom!

Iskusni kamerunski napadač, Samjuel Eto, čijih usluga se ranije ovoga ljeta odrekao londonski Čelsi nalazi se u pregovorima oko prelaska u redove Ajaksa.

Fudbal 09.08.2014 | 19:00
Eto sad pregovara sa Ajaksom!

Prema pisanju pojedinih engleskih I holandskih medija, Eto je vrlo blizu dogovora sa najtrofejnijim klubom iz "zemlje lala".

Iskusan igrač kakav je kapiten Kameruna koji na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu nije upisao ni minut, zbog povrede, dobro će doći ekipi kakva je Ajaks. Ipak, iznenađujuće je da Kopljanici angažuju fudbalera koji je u poznim igračkim godinama (34), s obzirom da je upravo Ajaks ekipa koja je poznata po afirmaciji mladih fudbalera i pružanju šanse mladim talentima iz vlastite radionice.

"Samjuel djeluje veoma gladno kada je riječ o igranju za Ajaks. On je spreman i ima sjajanu priliku da ponovo bude uspješan", rekao je Mark Overmars za Voetbal International, te dodao:

"Mi nećemo blokirati razvoj naših mladih igrača kao što su talentovnai Milik ili Živković, ali ako budemo u mogućnosti da potpišemo igrača svjetske klase, zašto da ne? Bilo bi to fantastično".

Komentari / 0

Ostavite komentar