Ријана купује фудбалски клуб у Енглеској?!

Певачица са Барбадоса у копачкама! Или у председничкој фотељи? Свеједно, Ријана је луда за фудбалом.

Фудбал 09.08.2014 | 18:30
Ријана купује фудбалски клуб у Енглеској?!

Једна од највећих поп икона последње деценије изразила је недавно жељу да се озбиљније позабави најважнијом споредном ствари на свету. Решила је да потражи нова узбуђења, а упућени кажу да их је нашла баш овог лета у Бразилу. Тешка је, кажу, 120 милиона долара, па планира нешто и да уложи у овај спорт.

Током Мундијала, Ријана је често објављивала фотографије на друштвеним мрежама како ужива на теренима од Рија до Сао Паула. Лично је присуствовала и финалу између Немачке и Аргентине, где је навијала за нове шампионе, а једна од најупечатљивијих фотографија била је с пехаром Светског купа у рукама и у друштву Лукаса Подолског и Бастијана Швајнштајгера који јој деле пољупце!

- Додирнула сам куп, држала га у рукама, пољубила, сликала се с њим. Мислим... шта више рећи - похвалила се тада Ријана.

Сада има другачије планове. Извори блиски њој су медијима открили да жели да постане власник неког од острвских клубова!

- У прво време њена жеља да уплови у фудбалске воде нам се чинила као претеривање јер је дошла пуна утисака са Светског првенства. Али сада је јасно да је била озбиљна у тој намери. Прича о отварању фудбалске академије на Барбадосу. Њен сан је да буде укључена у вођство неког клуба у Великој Британији, мада је често помињала да би тако нешто урадила и у Лос Анђелесу - открио је извор листа “Дејли стар”.

За њу кажу да је навијач Ливерпула, али јој то не смета да као саветника у фудбалским пословима има звезду Челсија Дидијеа Дрогбу. Обожава и Мирослава Клосеа, па отуда никог не би изненадило да и њих укључи у свој бизнис.

Ријана свакако не би била прва дама у фотељи фудбалског клуба. Некада је Рајо Ваљекано имао на челу клуба председницу Терезу Риверо, која је ту функцију обављала од 1994. до 2011. Барбара Берлускони, ћерка Силвија Берлусконија, и даље је у борду директора Милана, док је ћерка некадашњег власника Роме Франка Сенсија, Росела, после његове смрти од 2008. до 2011. обављала функцију председника.

Жене у свету фудбалских судија су одавно нормална ствар, а донедавно је чак и француски друголигаш Клермон имао жену тренера. Додуше та љубав је трајала непуна три месеца јер је Португалка Хелена Кошта (36) отишла пошто се из управе нису с њом консултовали по питању довођења појачања!

Коментари / 0

Оставите коментар