Rijana kupuje fudbalski klub u Engleskoj?!

Pevačica sa Barbadosa u kopačkama! Ili u predsedničkoj fotelji? Svejedno, Rijana je luda za fudbalom.

Fudbal 09.08.2014 | 18:30
Rijana kupuje fudbalski klub u Engleskoj?!

Jedna od najvećih pop ikona poslednje decenije izrazila je nedavno želju da se ozbiljnije pozabavi najvažnijom sporednom stvari na svetu. Rešila je da potraži nova uzbuđenja, a upućeni kažu da ih je našla baš ovog leta u Brazilu. Teška je, kažu, 120 miliona dolara, pa planira nešto i da uloži u ovaj sport.

Tokom Mundijala, Rijana je često objavljivala fotografije na društvenim mrežama kako uživa na terenima od Rija do Sao Paula. Lično je prisustvovala i finalu između Nemačke i Argentine, gde je navijala za nove šampione, a jedna od najupečatljivijih fotografija bila je s peharom Svetskog kupa u rukama i u društvu Lukasa Podolskog i Bastijana Švajnštajgera koji joj dele poljupce!

- Dodirnula sam kup, držala ga u rukama, poljubila, slikala se s njim. Mislim... šta više reći - pohvalila se tada Rijana.

Sada ima drugačije planove. Izvori bliski njoj su medijima otkrili da želi da postane vlasnik nekog od ostrvskih klubova!

- U prvo vreme njena želja da uplovi u fudbalske vode nam se činila kao preterivanje jer je došla puna utisaka sa Svetskog prvenstva. Ali sada je jasno da je bila ozbiljna u toj nameri. Priča o otvaranju fudbalske akademije na Barbadosu. Njen san je da bude uključena u vođstvo nekog kluba u Velikoj Britaniji, mada je često pominjala da bi tako nešto uradila i u Los Anđelesu - otkrio je izvor lista “Dejli star”.

Za nju kažu da je navijač Liverpula, ali joj to ne smeta da kao savetnika u fudbalskim poslovima ima zvezdu Čelsija Didijea Drogbu. Obožava i Miroslava Klosea, pa otuda nikog ne bi iznenadilo da i njih uključi u svoj biznis.

Rijana svakako ne bi bila prva dama u fotelji fudbalskog kluba. Nekada je Rajo Valjekano imao na čelu kluba predsednicu Terezu Rivero, koja je tu funkciju obavljala od 1994. do 2011. Barbara Berluskoni, ćerka Silvija Berluskonija, i dalje je u bordu direktora Milana, dok je ćerka nekadašnjeg vlasnika Rome Franka Sensija, Rosela, posle njegove smrti od 2008. do 2011. obavljala funkciju predsednika.

Žene u svetu fudbalskih sudija su odavno normalna stvar, a donedavno je čak i francuski drugoligaš Klermon imao ženu trenera. Doduše ta ljubav je trajala nepuna tri meseca jer je Portugalka Helena Košta (36) otišla pošto se iz uprave nisu s njom konsultovali po pitanju dovođenja pojačanja!

Komentari / 0

Ostavite komentar