Кренуо Чемпионшип! Ко ће у Премијершип?!

Спремите се, овог викенда закотрљаће се и фудбалска лопта на Острву! Недељу дана пре подизања завесе у Премијер лиги стартују енглески Чемпионшип, али и остала нижеразредна такмичења.

Фудбал 09.08.2014 | 17:45
Кренуо Чемпионшип! Ко ће у Премијершип?!

Аналитичари очекују велику борбу за места која воде у елиту, а када се погледа састав првенства, у којем доминирају тимови који су протеклих година били чланови Премијер лиге, јасно је да ће бити изузетно неизвесно.

Већ у првом колу на делу ћемо видети екипу која је, на велико изненађење, минуле сезоне испала из одабраног друштва. Фулам се после много година вратио у Чемпионшип, а тим немачког стручњака Феликса Магата битку за повратак у елиту почиње у Ипсвичу, против истоименог ривала.

Фулам је током лета претрпео извесне промене у саставу, у припремном периоду није бриљирао, али нико не спори да ће екипа са "Крејвен Котиџа" бити један од фаворита такмичења.

Ипсвич и Фулам последњи пут састали су се још у јануару 2002. на "Портман Роуду" и то у Премијер лиги, а домаћин је славио са 1:0. Кладионице сматрају да је екипа из Лондона, уз Дерби Каунти и Норич Сити, фаворити за повратак у Премијер лигу.

Коментари / 0

Оставите коментар