Krenuo Čempionšip! Ko će u Premijeršip?!

Spremite se, ovog vikenda zakotrljaće se i fudbalska lopta na Ostrvu! Nedelju dana pre podizanja zavese u Premijer ligi startuju engleski Čempionšip, ali i ostala nižerazredna takmičenja.

Fudbal 09.08.2014 | 17:45
Krenuo Čempionšip! Ko će u Premijeršip?!

Analitičari očekuju veliku borbu za mesta koja vode u elitu, a kada se pogleda sastav prvenstva, u kojem dominiraju timovi koji su proteklih godina bili članovi Premijer lige, jasno je da će biti izuzetno neizvesno.

Već u prvom kolu na delu ćemo videti ekipu koja je, na veliko iznenađenje, minule sezone ispala iz odabranog društva. Fulam se posle mnogo godina vratio u Čempionšip, a tim nemačkog stručnjaka Feliksa Magata bitku za povratak u elitu počinje u Ipsviču, protiv istoimenog rivala.

Fulam je tokom leta pretrpeo izvesne promene u sastavu, u pripremnom periodu nije briljirao, ali niko ne spori da će ekipa sa "Krejven Kotidža" biti jedan od favorita takmičenja.

Ipsvič i Fulam poslednji put sastali su se još u januaru 2002. na "Portman Roudu" i to u Premijer ligi, a domaćin je slavio sa 1:0. Kladionice smatraju da je ekipa iz Londona, uz Derbi Kaunti i Norič Siti, favoriti za povratak u Premijer ligu.

Komentari / 0

Ostavite komentar