Џеко је сад капитен 'Змајева'!

"Моја одлука коју сам увек знао је била да ће након повлачења Емира Спахића нови капитен бити Един Џеко", изјавио је селектор "змајева" Сафет Сушић.

Фудбал 08.08.2014 | 21:50
Џеко је сад капитен 'Змајева'!

Повлачењем Емира Спахића из репрезентације БиХ остало је упражњено место капитена.

Раније се о новом носиоцу траке у јавности спекулисало са четири имена - Един Џеко, Ведад Ибишевић, Миралем Пјанић и Асмир Беговић.

Међутим, дилеме за селектора Сушића није било - нови капитен ће бити "Дијамант", Един Џеко!

"Моја одлука коју сам увек знао је била да ће након повлачења Емира Спахића нови капитен бити Един Џеко. То је играч који је највише дао репрезентацији, који је јако дуго важан део нашег тима и који је јако цењен међу саиграчима и за мене није било дилеме", изјавио је популарни Папе порталу "Репрезентација.ба".

Селектор Сушић је синоћ у Енглеској вечерао са Џеком, Беговићем и Мухамедом Бешићем.

"Још раније смо се договорили да се видимо у Манчестеру, с обзиром на то да су Стоук и Ливерпул где живе Беговић и Бешић близу. Уз Пјанића, то су играчи који су неизоставан део нашег тима, тако да смо имали квалитетно и угодно дружење".

Сушић наредне недеље долази у Сарајево, а очекује се да ће 20. августа објавити списак играча за пријатељску утакмицу против Лихтенштајна у Тузли, али и за први меч против Кипра у оквиру квалификација за Европско првенство у Француској.

Коментари / 0

Оставите коментар