Николић: Опрезно са Азерима

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да је жреб плеј офа за Лигу Европе био коректан за његов тим.

Фудбал 08.08.2014 | 17:05
Николић: Опрезно са Азерима

"Црно-бели“ ће у последњем колу квалификација играти са Нефтчијем из Азербејџана.

"Треба да прикупимо информације о противнику и да се озбиљно припремимо. Пре тога морамо добро да стартујемо у домаћој лиги у прва два меча и да на то будемо фокусирани."

"Наш циљ је да се дочепамо групне Лиге Европе, што би био својеврсни подвиг у овом тренунтку. Противник је такав да завређује пажњу, али није непремостива препрека, тако да ћемо учинити све да прођемо."

Први меч игра се у гостима 21. августа, а реванш је 28. у Хумској 1.

"Морамо да одиграмо добро у оба меча. Можда ћемо већ у првој утакмици тражити повољан резултат, како бисмо створили добар предуслов за реванш у Београду."

Две екипе су се састале у групној фази Лиге Ервопе пре две сезоне, у првом мечу у Бакуу било је 1:1, а у Београду није било голова.

"То позива на опрез, Партизан ниједном није победио у прва два меча, а овога пута ћемо пробати да забележимо оба тријумфа."

На голу азербејџанске екипе је бивши чувар мреже Црвене звезде, Саша Стаменковић.

"Не знам каквих ту проблема може да буде, нека он ради свој посао, а ми ћемо свој“, рекао је Николић и додао да ниједну екипу није посбено прижељкивао.

"Нисам посебно прижељкивао, нити желео да избегнемо ниједног од пет потенцијалних ривала. Представници Турске су увек јаки, белоруски тим је велика непознаница, тако да мислим да је за нас ово био коректан жреб“, рекао је тренер "црно-белих“.

Коментари / 0

Оставите коментар