Nikolić: Oprezno sa Azerima

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je žreb plej ofa za Ligu Evrope bio korektan za njegov tim.

Fudbal 08.08.2014 | 17:05
Nikolić: Oprezno sa Azerima

"Crno-beli“ će u poslednjem kolu kvalifikacija igrati sa Neftčijem iz Azerbejdžana.

"Treba da prikupimo informacije o protivniku i da se ozbiljno pripremimo. Pre toga moramo dobro da startujemo u domaćoj ligi u prva dva meča i da na to budemo fokusirani."

"Naš cilj je da se dočepamo grupne Lige Evrope, što bi bio svojevrsni podvig u ovom trenuntku. Protivnik je takav da zavređuje pažnju, ali nije nepremostiva prepreka, tako da ćemo učiniti sve da prođemo."

Prvi meč igra se u gostima 21. avgusta, a revanš je 28. u Humskoj 1.

"Moramo da odigramo dobro u oba meča. Možda ćemo već u prvoj utakmici tražiti povoljan rezultat, kako bismo stvorili dobar preduslov za revanš u Beogradu."

Dve ekipe su se sastale u grupnoj fazi Lige Ervope pre dve sezone, u prvom meču u Bakuu bilo je 1:1, a u Beogradu nije bilo golova.

"To poziva na oprez, Partizan nijednom nije pobedio u prva dva meča, a ovoga puta ćemo probati da zabeležimo oba trijumfa."

Na golu azerbejdžanske ekipe je bivši čuvar mreže Crvene zvezde, Saša Stamenković.

"Ne znam kakvih tu problema može da bude, neka on radi svoj posao, a mi ćemo svoj“, rekao je Nikolić i dodao da nijednu ekipu nije posbeno priželjkivao.

"Nisam posebno priželjkivao, niti želeo da izbegnemo nijednog od pet potencijalnih rivala. Predstavnici Turske su uvek jaki, beloruski tim je velika nepoznanica, tako da mislim da je za nas ovo bio korektan žreb“, rekao je trener "crno-belih“.

Komentari / 0

Ostavite komentar