Најстрожу казну за Тијаниног убицу

Ја сам своје изгубио и надам се најстрожијој казни за њеног убицу, казао је данас Игор Јурић, отац убијене Тијане.

Србија 08.08.2014 | 14:25
Најстрожу казну за Тијаниног убицу

 Ишчекивање и неизвијесност одгурнуле су туга и јецаји. На столу Тијанина слика, а поред ње упаљена свијећа.

'' На крају наше заједничке борбе да се Тиијана пронађе, за коју само ми знамо да није била ни мало лака, јер смо туговали, понекад се и радовали неким вестима, правили планове како да одржимо тензију да не попусти интересовање за нашу Тијану ово је моје последње оглашавање поводом свирепог убиства моје ћерке.Пролазили смо кроз све и свашта, од подршке до „ниских удараца“, иако смо били већ довољно повређени и слаби што Тијана није међу нама. Добијали смо од појединих људи и медија „шамаре“ од којих смо требали још више да ослабимо'', каже Игор Јурић, присјећајући се кроз чега је све прошао протеклих дана.

Тијана је девојчица, наставља њен отац, која је ујединила Србију и читав регион.

'' Не говорим то као отац већ као човек који је био присутан свих ових дана у свим медијима и упознат са сваким помињањем њеног имена. И даље не желим да заобиђем питање безбедности у Бајмоку! И даље ћу рећи да сам разочаран владајућом структуром у овом насељу која мојој породици није пружила подршку онда када нам је била најпотребнија. Исто тако не желим да заобиђем ни питање око Спортског центра на Рати где је моје дете нестало. Зашто се тамо точио алкохол, јер колико сам упознат на спортским манифестацијама је забрањено точење алкохола. Колико је безбедно место где се та манифестација одржава? Можда је то индиректан разлог нестанка мог детета'',  наглашава Игор Јурић.

''Моје дете је страдало'' , каже Игор Јурић, али не може да не помене и заобиђе полицију „Бобана, Далибора, инспекторе из Суботице и Београда који су даноноћно радили на случају мог детета, једноставно нису заслужили овакав крај“.

Казао је да су дјеца наше највеће благо, које морамо чувати.''Ја сам своје изгубио и надам се најстрожијој казни за њеног убицу, па зато сви Ви комшије, пријатељи чувајте своју децу, чувајте их јер хтели ми то признати или не нашим улицама шетају људи који су зли, који су спремни на најгора могућа дела што је моја Тијана осетила на својој кожи. Мој ће живот бити мисија да се борим да се овакве ствари никад никоме не десе јер знам кроз шта сам проша! А знам да ћу у тој својој мисији имати подршку мог анђела, који нас сада све посматра одгоре. Нека нас Бог чува... '', закључује Игор Јурић. 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дадо

08.08.2014 13:12

Ово да се најезис... Поцивај у миру андјеле...

ОДГОВОРИТЕ