Легија избачена из ЛШ!

Фудбалери Легије избачени су из даљег такмичења у ЛШ јер је у реванш мечу са Селтиком наступио суспендовани фудбалер Бартош Березински.

Фудбал 08.08.2014 | 15:20
Легија избачена из ЛШ!

Уместо тима из Варшаве, у жребу за плеј-оф наћи ће се Селтик, који је од Легије изгубио укупним резултатом 6:1.

Млади Березински добио је црвени картон у последњем Легијином мечу у Лиги Европе прошле сезоне и кажњен је са три утакмице неиграња. Он је пропустио оба меча са Сент Патриком, као и први са Селтиком, и са тог аспекта правила нису прекршена.

Међутим, у УЕФА су поставили да ли је Березински уопште био регистрован за прво коло, пошто само регистровани фудбалери могу да одслуже суспензију.

Березински је ушао у игру у финишу реванша са Селтиком, а тада је Легија већ имала укупну предност 6:1. Ипак, та четири минута која је одиграо Березински Легија је скупо платила, али ће ипак наставити такмичење у Лиги Европе.

То није први пут да Селтик профитира зато што је други клуб прекршио правила – исто се догодило и са Сионом пре три године.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Масон

08.08.2014 18:12

Не кривите Селтик за неспособност Легије! Да разресимо. Целтиц ФЦ је добио утакмицу слузбеним резултатом 3:0(4:4), али са голом у гостима иде даље. Да је Хрват искористио један од два пенала, са играцем висе, Легија би отисла даље. Никакви ХААРП системи, Масони и остале теорије завере не постоје! Не могу висе да се нервирам око имбецила који немају друга посла него да паметују по нету, а у ствари су глупи као она рузна рец. УЕФА је поступила по правилу(артицле 18 оф тхе Уефа Цхампионс Леагуе регулатионс анд артицле 21 оф тхе дисциплинарy регулатионс), ста би било кад би било то нико не зна!

ОДГОВОРИТЕ