Legija izbačena iz LŠ!

Fudbaleri Legije izbačeni su iz daljeg takmičenja u LŠ jer je u revanš meču sa Seltikom nastupio suspendovani fudbaler Bartoš Berezinski.

Fudbal 08.08.2014 | 15:20
Legija izbačena iz LŠ!

Umesto tima iz Varšave, u žrebu za plej-of naći će se Seltik, koji je od Legije izgubio ukupnim rezultatom 6:1.

Mladi Berezinski dobio je crveni karton u poslednjem Legijinom meču u Ligi Evrope prošle sezone i kažnjen je sa tri utakmice neigranja. On je propustio oba meča sa Sent Patrikom, kao i prvi sa Seltikom, i sa tog aspekta pravila nisu prekršena.

Međutim, u UEFA su postavili da li je Berezinski uopšte bio registrovan za prvo kolo, pošto samo registrovani fudbaleri mogu da odsluže suspenziju.

Berezinski je ušao u igru u finišu revanša sa Seltikom, a tada je Legija već imala ukupnu prednost 6:1. Ipak, ta četiri minuta koja je odigrao Berezinski Legija je skupo platila, ali će ipak nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.

To nije prvi put da Seltik profitira zato što je drugi klub prekršio pravila – isto se dogodilo i sa Sionom pre tri godine.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mason

08.08.2014 18:12

Ne krivite Seltik za nesposobnost Legije! Da razresimo. Celtic FC je dobio utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0(4:4), ali sa golom u gostima ide dalje. Da je Hrvat iskoristio jedan od dva penala, sa igracem vise, Legija bi otisla dalje. Nikakvi HAARP sistemi, Masoni i ostale teorije zavere ne postoje! Ne mogu vise da se nerviram oko imbecila koji nemaju druga posla nego da pametuju po netu, a u stvari su glupi kao ona ruzna rec. UEFA je postupila po pravilu(article 18 of the Uefa Champions League regulations and article 21 of the disciplinary regulations), sta bi bilo kad bi bilo to niko ne zna!

ODGOVORITE