Сви шокантни детаљи о убиству Тијане Јурић!

Како је Драган Ђурић (34), месар из Сурчина, у ноћи између 25. и 26. јула у Бајмоку убио петнаестогодишњу Тијану Јурић и потом сакрио њено тело.

Србија 08.08.2014 | 08:00
Сви шокантни детаљи о убиству Тијане Јурић!

На најстрашнији начин завршена је драма која је Србију и регион држала у неизвесности 13 дана. Тијана Јурић, тинејџерка која је нестала у ноћи између 25. и 26. јула, пола сата иза поноћи је - убијена. За незапамћен злочин осумњичен је Драган Ђурић (34) из Сурчина, радник у тамошњој месари „Амбар“.

Расветљавање судбине петнаестогодишње девојчице разоткрило је страшну суровост и бестијалност злочинца. Убица ју је највероватније задавио, а потом закопао нагу поред регионалног пута Бајмок - Сомбор, између села Светозар Милетић и Чонопља.

Припадници Управе криминалистичке полиције МУП Србије, са колегама из Суботице и Сомбора, успели су да реконструишу готово цео монструозни догађај.

Само случајност је крива за кобни сусрет девојчице и монструма. Да ли ће даља истрага показати нешто друго - паклени план и припрему злочина, остаје да се види.

Према сазнањима до којих су дошле „Новости“, Тијана се после поноћи враћала са другом и другарицом са оближњих спортских терена у дом бабе и деде, где је проводила распуст. У једном тренутку рекла им је да је заборавила пријатељу да врати дукс и да ће поново отићи до оближњег спортског центра „Рата“.

Ушла је у уличицу која води до „Рате“ и ту се сусрела са монструмом - наводи извор „Новости“ близак истрази. - Утврдили смо да се осумњичени Ђурић својим црвеним „голфом“ управо тим путем враћао са фудбалских терена, где је био у току турнир у малом фудбалу. Цуњао је на трибинама, а онда је кренуо назад.

Девојчица није могла да избегне аутомобил. Фарови су је заслепели. Осумњичени Ђурић тврди да ју је ударио аутомобилом, али ће тек вештачење да потврди да ли се овај догађај уопште збио.

Сумњамо у тај део његове приче - наводи наш саговорник. - Он каже да је она почела да запомаже и дозива у помоћ, а да је он покушао да је ућутка.

Како објашњавају наши саговорници из истраге, много је ближа истини верзија по којој је он, када се нашао упоредо са девојчицом, зауставио ауто и напао је. У покушају да се одбрани, немоћном детету спала је патика и одлепио се вештачки нокат. Монструм је ударцима онесвестио девојчицу, а потом је тако беспомоћну убацио у ауто.

Са жртвом се возио око три километра и зауставио се у атару Бајмока. Извукао је из аутомобила, а потом са ње стргао одећу. Она се у међувремену освестила и почела да дозива у помоћ. Злочинац је поново почео да је удара из све снаге.

Не знамо да ли је Тијана силована, то ће обдукција показати, али на том делу сеоског атара Ђурић је, како се сумња, убио девојчицу и то тако што је, највероватније, задавио - наводи наш извор. - После злочина, он је сео поново у ауто и возикао се по Бајмоку и околини. И тако два сата. Утопио се у онај општи метеж који је настао када су мештани почели да траже девојчицу.

После скоро два сата, око пола три ујутру, како се сумња, Ђурић се вратио на место злочина. Наго девојчицино тело убацио је у гепек, а њену одећу, белу мајицу, светле фармерке, патику и мобилни телефон сакрио испод седишта. Кренуо је путем за Сомбор. На 23. километру, код једне недовршене куће, скренуо је и зауставио се.

- Извукао је наго девојчицино тело и ставио га на ђубриште иза куће - описује стравичан злочин наш саговорник. - У гепеку је имао и џак са земљом, коју је просуо преко ње. Потрудио се да се ништа не види. Опет је сео у ауто и продужио ка Сомбору. Негде успут је бацио њен мобилни телефон.

 

Извор: Вечерње новости

Коментари / 23

Оставите коментар
Name

Бојан Нишевић

08.08.2014 07:13

Е па сад ви драги родитељи нек се ваше принцезице са 15 година шетају послије поноћи, полуголе, нашминкане и са вјештачким ноктима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

08.08.2014 08:00

Болесни су и ови који помињу сетање у те сате. Таквим ставом аутоматски стављају дио кривице на зртву, а то ни у лудлу не треба дозволити. Ста кога брига кад це и како неко да сета. Хоцу да су људи безбједни и дању и ноцу. Овако испада да нас само свјетлост сунца и дан стити, а монструмима се даје слобода да харају ноцу,па ко им се надје на путу надрља и настрада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зак

08.03.2017 16:07

Наравно да цесто и зртве сносе део кривице јер су се излозили опасности .познато је да малолетно дете нароцито девојцица нема ста да трази у глуво доба ноци сама.Није битно дали неко има право да нас убије вец је битно дали има могуцност да нас убије ДА ! ! ! ЗРТВА МОЗЕ БИТИ КРИВА ,ТО ЈЕ ИСТИНА КОЈА СЕ ПРЕНЕБРЕГАВА

Name

ерор

08.08.2014 08:16

Бојане,дјевојка се само вратила да врати дукс,будуће да у та доба није била сама,не бисмо јој требали замјерити,јер је било то назовимо такмичење,и не могу рећи да је баш прихватљиво,али..Било би другачије да се она сама враћала у мини сумњи, или нешто слично..Једноставно тај монструм је могао напасти било кога,али она је била на покрешном мјесту у погрешно вријеме..Што се тиче ноктију,можда су јој остали послије матуре..Није их скидала,није ни имала потребу за тим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отац

08.08.2014 08:30

Ста да цовјек казе на ово,осим само Србијо врати Смртне казне,ако си убио бицес убијен и цао,засто да дрзава троси новац на такве људе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муслиман

08.08.2014 09:10

Ово је само један од разлога засто вјерујем у Ислам. Ислам забрањује зенама да се откривају управо због овога сто се мозе десити а наравно има нас који моземо гледати и да гола поред нас продзе и нецемо ниста али има психопата који це и покривену напасти и таквих је све висе и висе... Зао ми је цурице али МОРАМО БИТИ СВЈЕСНИ ДА ОВАКВЕ БУДАЛЕ ПОСТОЈЕ и да није нормално да 15 годисњакиња хода сама у по ноци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тајсон

08.08.2014 09:29

Само да коментарисем поруку од непознатог под наз. муслиман - апелујес да сви требамо носити зарове, или како се то вец зове, хало цовјеце, гдје ти зивис, носи ли га твоја кцерка, или зена, ако их имас, ста мислис који је ово вијек ,како мозес такве глупости уопсте писати?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

08.08.2014 09:52

Страсан злоцин треба тако страсно казнити да и они који планирају несто тако да ураде виде ста их цека...Друга страна злоцина је родитељска.Родитељи су велики непријатељи своје дјеце...Ста ради петнаестогодисње дијете послије поноци напољу у селу у граду...Вукова има и гладни су јагањаца,а родитељи су цобани а нису пастири...Цувај се и Бог цете цувати,ако сам себи не мозес помоци па не мозе ни неки други.Дрзава да уведе казну за родитеље ција дјеца малољетна без старања и пазње њихове ходају у глуво доба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вендета

08.08.2014 09:59

Ниста се ви не секирајте, кад монструм додје на излезавање заслузене казне упознаце "другаре" који нису бас наклоњени убицама дјеце и његова агонија це трајати дугооо, много дузе од свега сто мозете замислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зак

08.03.2017 16:12

У ЗАТВОРУ СУ ОНИ ЈАКО ДОБРО ЦУВАНИ ,ТЕ ПРИЦЕ КАКО ЦЕ ОН НЕСТО ТРПЕТИ НАСИЉЕ ОД ДРУГИХ ЗАТВОРЕНИКА ЈЕ ГЛУПО ,СВАКИ ПРАВНИК ИЛИ ОСОБЉЕ ЗАТВОРА ЗНА ДА СУ ТАКВЕ ПОЈАВЕ (јако,јако,јако ,јако )ретке ! !!! Он це у затвору бити на сигурном и потпуно безбризан ,то је на залост истина,

Name

тататата

08.08.2014 10:03

Бојана ти ниси нормална колико ја видим ти бранис тог бездусног пацијента њега не треба у затвор треба га муцити јер ако га убију без муцења неце ниста осјетити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мика

08.08.2014 10:19

Ста вам је висе са тим вјестацким ноктом, људи?! Засто дјевојцица од 15 година не би требало да ставља вјестацке нокте?! Засто не би имала право да их носи?! Постоји ли нека старосна граница за то?! Ста су вјестацки нокти, зелено свјетло манијацима?! Ако су вјестацки нокти толико опасна ствар, дајте да тразимо да се законом забрани стављање вјестацких ноктију као сто је забрањено сетање около са орузјем! Да критикујете несавјесну уценицу која долази на наставу са кандзама од 3цм и лакира их за вријеме цаса па да некако и разумијем, али ви запињете за вјестацки нокат дјевојцице која се понасала онако како би сваки родитељ позелио да се понаса његово дијете! Пустите је на миру, да ли сте свјесни да коментарисете вјестацки нокат дјевојцице која је зртва монструма!!! Срам вас било! Вјестацки нокат, па ста? Јос само да поцнете осудјивати дјевојцице које носе бијеле "старке" јер, забога, неки мозда и даље мисле да је све сем опанка неподобно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка двоје дјеце

08.08.2014 11:06

Страшно је то што се догодило али ја би се сложила са Бојаном, дјевојчице, дјевојке па и жене не треба саме да ходају у то доба. То нема никакве везе са слободом кретања драга Јелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

08.08.2014 13:09

Јелена, хтела бих ја да немам кљуц од своје куће, али у том случају лопови би све узели, зато закљуцавам кућу. Можда ћеш разумети зашто сам ово написала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асја

08.08.2014 14:03

Какве побогу везе има колико је сати било и у цему је она ходала а поготово вјестацки нокти! Не само да овим ставом пребацујете кривњу на ову дјевојцицу (или било коју другу зртву) него оправдавате понасање мускарца који као да је дивља звијер без самоконтроле ако се иза поноци надје пред дјевојцицом од 15 година. Оцигледно је било немогуце само проци поред ове дјевојцице и пустити је да иде гдје је посла! Какви малоумници имају приступ интернету, да те језа ухвати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сејо Зељо

08.08.2014 14:04

Из Сарајева сам,и зивим у граду који је назалост ради посљедица рата пун дусевних болесника, једном приликом сам видио како један насилник у касним сатима туце цуру, и на улици није било никога осим мене, и морао сам прилетити упомоц. Не знам ста би се деило на нисам био ту, али данас мање-висе лудјака и дусевних болесника има свугдје поготово у вецим срединама, тако да родитељи не би смијели пустити дјецу навецер напољу до касних сати. Да је био дан, сигурно не био могао да је отме поред препуних улица, јер би сигурно неко прилетиту упомоц. Србија треба да зали ради укидање смртне пресуде, јер једноставно овакви лудјаци не требају да дијеле зрак са нормалним свијетом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

селтик

08.08.2014 14:43

Нишевићу- мислим да ниси компетентан а ни позван да дијелис лекције, за овакав злочин нема оправдања, по теби све који после поноћи шетају треба побити или оне који иду са посла тако паметније ти је да ћутиш. Овог МОНСТРУМА треба успавати-повадити органе и спасити који живот тако да би се врло лако ријешило питање оних којима треба донор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ед@

08.08.2014 15:22

Дајте људи није битно јел био дан или ноц, јел била насминкана и средјена или не, да је тако колико би их било мртвих, смрт за монструма!

ОДГОВОРИТЕ
Name

само ја

08.08.2014 22:10

Можемо ми писати сад колико хоћемо једне младе душе више нема, јадно дијете које је проживјело Бог драги само зна шта од тог монструма. Истина је отишла скупа с њом како је њој било и кроз какве је та дјевојчица муке прошла ови наши коментри је неће вратит нити ублажит бол родитељима ми данас пишемо и кроз пар дана све заборавит ћемо али бол и туга ће остат код њених најмилијих. Тај младић је имао намјеру нешто направит док се је тако хладнокрвно понашо послије свега требало би хитлера оживит да му он пресуди а не ове наше власти које нису способне ни за што више него да примају мито и да су сви корумпирани нису способни одбранит неког у по бјела дана камоли по ноћи кад на својим дежурама спавају. Једноставно се дјевојчица јадна ни крива ни дужна нашла у погрешно вријеме на погрешном мјесту. Нека јој је лака црна земља а њеним најмилијим желим снаге и стрпљења да проживе све ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цанаданка

09.08.2014 05:19

Тијана , твој зивот је прекратко трајао, човјек звијер ти је узео оно на што си имала право,а то је да живиш. Искрено дијелим бол и сузе са родбином ,пријатељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асмир

09.08.2014 08:44

За овог малоумника је затворска казна ЛУКСУЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обзор

09.08.2014 11:24

Манијакално убиство које је направио овај нечовјек не може се ничим оправдати. Малој Тијани вјечнаја памјат и нека јој свемогући Господ подари рајско насеље. Родитељима наравоученије. Многи би хтјели да им кћерке буду принцезе, манекенке, пјеваљке а синчићи принчеви, фудбалери и многи мисле да је живот само моделинг, ријалити...а није. Учимо дјецу да раде и да живе од свог рада макар и тешког физичког. Ништа и неће сметати. Сва зла крећу од нас самих и наше поруке " учи сине да не би радио". Исправно је УЧИ СИНЕ ДА БИ РАДИО! Колико год било брутално и тешко прихватљиво морамо коначно схватити да није у реду пуштати наше малољетнике да се врзмају около иза поноћи. Невезано за малу мученицу Тијену није уреду да малољетне дјевојке надограђују трепавице, косу, нокте... истина је да је то општеприхваћени болесни тренд друштва. И добро нам је како чинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знас ста

10.08.2014 09:34

Обзоре, да ли си ти неки свестеник па се тако изразавас? Ако јеси, ста це вам по црквама вјестацки расхладјиваци, тј. клима-уредјаји, сто не отворите прозор па се расхладјујете? Ста це вам вјестацки превоз, тј. аутомобили, сто се не превозите на коњима и магарцима? Ста це вам вјестацки нацин комуникације, тј. интернет, засто не обилазите куце својих парохљана па им лицно будете подрска у болу, среци, васпитању? Ста це вам јос стоста...? А и да ниси свестеник, да ли си ти неки не бас цитав у главу па тако прицас? Ста ти сметају вјестацке трепавице, нокти и коса? Ако ти при погледу на ове 3 ствари на памет падне "ова има несто вјестацко, знаци трази злоцин", позури до најблизег психијатра и одмах му то исприцај, као и остали који у оваквим слуцајевима кривца тразе у вјестацкој коси, трепавицама и ноктима. А успут сврати до зубара ако имас круницу или пломбу, нек ти то извади, ста це ти несто вјестацко. Откуд знас какав белај мозес навуци са тим.

ОДГОВОРИТЕ