Svi šokantni detalji o ubistvu Tijane Jurić!

Kako je Dragan Đurić (34), mesar iz Surčina, u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku ubio petnaestogodišnju Tijanu Jurić i potom sakrio njeno telo.

Srbija 08.08.2014 | 08:00
Svi šokantni detalji o ubistvu Tijane Jurić!

Na najstrašniji način završena je drama koja je Srbiju i region držala u neizvesnosti 13 dana. Tijana Jurić, tinejdžerka koja je nestala u noći između 25. i 26. jula, pola sata iza ponoći je - ubijena. Za nezapamćen zločin osumnjičen je Dragan Đurić (34) iz Surčina, radnik u tamošnjoj mesari „Ambar“.

Rasvetljavanje sudbine petnaestogodišnje devojčice razotkrilo je strašnu surovost i bestijalnost zločinca. Ubica ju je najverovatnije zadavio, a potom zakopao nagu pored regionalnog puta Bajmok - Sombor, između sela Svetozar Miletić i Čonoplja.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP Srbije, sa kolegama iz Subotice i Sombora, uspeli su da rekonstruišu gotovo ceo monstruozni događaj.

Samo slučajnost je kriva za kobni susret devojčice i monstruma. Da li će dalja istraga pokazati nešto drugo - pakleni plan i pripremu zločina, ostaje da se vidi.

Prema saznanjima do kojih su došle „Novosti“, Tijana se posle ponoći vraćala sa drugom i drugaricom sa obližnjih sportskih terena u dom babe i dede, gde je provodila raspust. U jednom trenutku rekla im je da je zaboravila prijatelju da vrati duks i da će ponovo otići do obližnjeg sportskog centra „Rata“.

Ušla je u uličicu koja vodi do „Rate“ i tu se susrela sa monstrumom - navodi izvor „Novosti“ blizak istrazi. - Utvrdili smo da se osumnjičeni Đurić svojim crvenim „golfom“ upravo tim putem vraćao sa fudbalskih terena, gde je bio u toku turnir u malom fudbalu. Cunjao je na tribinama, a onda je krenuo nazad.

Devojčica nije mogla da izbegne automobil. Farovi su je zaslepeli. Osumnjičeni Đurić tvrdi da ju je udario automobilom, ali će tek veštačenje da potvrdi da li se ovaj događaj uopšte zbio.

Sumnjamo u taj deo njegove priče - navodi naš sagovornik. - On kaže da je ona počela da zapomaže i doziva u pomoć, a da je on pokušao da je ućutka.

Kako objašnjavaju naši sagovornici iz istrage, mnogo je bliža istini verzija po kojoj je on, kada se našao uporedo sa devojčicom, zaustavio auto i napao je. U pokušaju da se odbrani, nemoćnom detetu spala je patika i odlepio se veštački nokat. Monstrum je udarcima onesvestio devojčicu, a potom je tako bespomoćnu ubacio u auto.

Sa žrtvom se vozio oko tri kilometra i zaustavio se u ataru Bajmoka. Izvukao je iz automobila, a potom sa nje strgao odeću. Ona se u međuvremenu osvestila i počela da doziva u pomoć. Zločinac je ponovo počeo da je udara iz sve snage.

Ne znamo da li je Tijana silovana, to će obdukcija pokazati, ali na tom delu seoskog atara Đurić je, kako se sumnja, ubio devojčicu i to tako što je, najverovatnije, zadavio - navodi naš izvor. - Posle zločina, on je seo ponovo u auto i vozikao se po Bajmoku i okolini. I tako dva sata. Utopio se u onaj opšti metež koji je nastao kada su meštani počeli da traže devojčicu.

Posle skoro dva sata, oko pola tri ujutru, kako se sumnja, Đurić se vratio na mesto zločina. Nago devojčicino telo ubacio je u gepek, a njenu odeću, belu majicu, svetle farmerke, patiku i mobilni telefon sakrio ispod sedišta. Krenuo je putem za Sombor. Na 23. kilometru, kod jedne nedovršene kuće, skrenuo je i zaustavio se.

- Izvukao je nago devojčicino telo i stavio ga na đubrište iza kuće - opisuje stravičan zločin naš sagovornik. - U gepeku je imao i džak sa zemljom, koju je prosuo preko nje. Potrudio se da se ništa ne vidi. Opet je seo u auto i produžio ka Somboru. Negde usput je bacio njen mobilni telefon.

 

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 23

Ostavite komentar
Name

Bojan Nišević

08.08.2014 07:13

E pa sad vi dragi roditelji nek se vaše princezice sa 15 godina šetaju poslije ponoći, polugole, našminkane i sa vještačkim noktima.

ODGOVORITE
Name

Jelena

08.08.2014 08:00

Bolesni su i ovi koji pominju setanje u te sate. Takvim stavom automatski stavljaju dio krivice na zrtvu, a to ni u ludlu ne treba dozvoliti. Sta koga briga kad ce i kako neko da seta. Hocu da su ljudi bezbjedni i danju i nocu. Ovako ispada da nas samo svjetlost sunca i dan stiti, a monstrumima se daje sloboda da haraju nocu,pa ko im se nadje na putu nadrlja i nastrada.

ODGOVORITE
Name

Zak

08.03.2017 16:07

Naravno da cesto i zrtve snose deo krivice jer su se izlozili opasnosti .poznato je da maloletno dete narocito devojcica nema sta da trazi u gluvo doba noci sama.Nije bitno dali neko ima pravo da nas ubije vec je bitno dali ima mogucnost da nas ubije DA ! ! ! ZRTVA MOZE BITI KRIVA ,TO JE ISTINA KOJA SE PRENEBREGAVA

Name

eror

08.08.2014 08:16

Bojane,djevojka se samo vratila da vrati duks,buduće da u ta doba nije bila sama,ne bismo joj trebali zamjeriti,jer je bilo to nazovimo takmičenje,i ne mogu reći da je baš prihvatljivo,ali..Bilo bi drugačije da se ona sama vraćala u mini sumnji, ili nešto slično..Jednostavno taj monstrum je mogao napasti bilo koga,ali ona je bila na pokrešnom mjestu u pogrešno vrijeme..Što se tiče noktiju,možda su joj ostali poslije mature..Nije ih skidala,nije ni imala potrebu za tim.

ODGOVORITE
Name

Otac

08.08.2014 08:30

Sta da covjek kaze na ovo,osim samo Srbijo vrati Smrtne kazne,ako si ubio bices ubijen i cao,zasto da drzava trosi novac na takve ljude....

ODGOVORITE
Name

Musliman

08.08.2014 09:10

Ovo je samo jedan od razloga zasto vjerujem u Islam. Islam zabranjuje zenama da se otkrivaju upravo zbog ovoga sto se moze desiti a naravno ima nas koji mozemo gledati i da gola pored nas prodze i necemo nista ali ima psihopata koji ce i pokrivenu napasti i takvih je sve vise i vise... Zao mi je curice ali MORAMO BITI SVJESNI DA OVAKVE BUDALE POSTOJE i da nije normalno da 15 godisnjakinja hoda sama u po noci!

ODGOVORITE
Name

tajson

08.08.2014 09:29

Samo da komentarisem poruku od nepoznatog pod naz. musliman - apelujes da svi trebamo nositi zarove, ili kako se to vec zove, halo covjece, gdje ti zivis, nosi li ga tvoja kcerka, ili zena, ako ih imas, sta mislis koji je ovo vijek ,kako mozes takve gluposti uopste pisati?!?

ODGOVORITE
Name

kole

08.08.2014 09:52

Strasan zlocin treba tako strasno kazniti da i oni koji planiraju nesto tako da urade vide sta ih ceka...Druga strana zlocina je roditeljska.Roditelji su veliki neprijatelji svoje djece...Sta radi petnaestogodisnje dijete poslije ponoci napolju u selu u gradu...Vukova ima i gladni su jaganjaca,a roditelji su cobani a nisu pastiri...Cuvaj se i Bog cete cuvati,ako sam sebi ne mozes pomoci pa ne moze ni neki drugi.Drzava da uvede kaznu za roditelje cija djeca maloljetna bez staranja i paznje njihove hodaju u gluvo doba.

ODGOVORITE
Name

Vendeta

08.08.2014 09:59

Nista se vi ne sekirajte, kad monstrum dodje na izlezavanje zasluzene kazne upoznace "drugare" koji nisu bas naklonjeni ubicama djece i njegova agonija ce trajati dugooo, mnogo duze od svega sto mozete zamisliti.

ODGOVORITE
Name

Zak

08.03.2017 16:12

U ZATVORU SU ONI JAKO DOBRO CUVANI ,TE PRICE KAKO CE ON NESTO TRPETI NASILJE OD DRUGIH ZATVORENIKA JE GLUPO ,SVAKI PRAVNIK ILI OSOBLJE ZATVORA ZNA DA SU TAKVE POJAVE (jako,jako,jako ,jako )retke ! !!! On ce u zatvoru biti na sigurnom i potpuno bezbrizan ,to je na zalost istina,

Name

tatatata

08.08.2014 10:03

Bojana ti nisi normalna koliko ja vidim ti branis tog bezdusnog pacijenta njega ne treba u zatvor treba ga muciti jer ako ga ubiju bez mucenja nece nista osjetiti!!!

ODGOVORITE
Name

Mika

08.08.2014 10:19

Sta vam je vise sa tim vjestackim noktom, ljudi?! Zasto djevojcica od 15 godina ne bi trebalo da stavlja vjestacke nokte?! Zasto ne bi imala pravo da ih nosi?! Postoji li neka starosna granica za to?! Sta su vjestacki nokti, zeleno svjetlo manijacima?! Ako su vjestacki nokti toliko opasna stvar, dajte da trazimo da se zakonom zabrani stavljanje vjestackih noktiju kao sto je zabranjeno setanje okolo sa oruzjem! Da kritikujete nesavjesnu ucenicu koja dolazi na nastavu sa kandzama od 3cm i lakira ih za vrijeme casa pa da nekako i razumijem, ali vi zapinjete za vjestacki nokat djevojcice koja se ponasala onako kako bi svaki roditelj pozelio da se ponasa njegovo dijete! Pustite je na miru, da li ste svjesni da komentarisete vjestacki nokat djevojcice koja je zrtva monstruma!!! Sram vas bilo! Vjestacki nokat, pa sta? Jos samo da pocnete osudjivati djevojcice koje nose bijele "starke" jer, zaboga, neki mozda i dalje misle da je sve sem opanka nepodobno!!!

ODGOVORITE
Name

Majka dvoje djece

08.08.2014 11:06

Strašno je to što se dogodilo ali ja bi se složila sa Bojanom, djevojčice, djevojke pa i žene ne treba same da hodaju u to doba. To nema nikakve veze sa slobodom kretanja draga Jelena.

ODGOVORITE
Name

Nena

08.08.2014 13:09

Jelena, htela bih ja da nemam kljuc od svoje kuće, ali u tom slučaju lopovi bi sve uzeli, zato zakljucavam kuću. Možda ćeš razumeti zašto sam ovo napisala.

ODGOVORITE
Name

Asja

08.08.2014 14:03

Kakve pobogu veze ima koliko je sati bilo i u cemu je ona hodala a pogotovo vjestacki nokti! Ne samo da ovim stavom prebacujete krivnju na ovu djevojcicu (ili bilo koju drugu zrtvu) nego opravdavate ponasanje muskarca koji kao da je divlja zvijer bez samokontrole ako se iza ponoci nadje pred djevojcicom od 15 godina. Ocigledno je bilo nemoguce samo proci pored ove djevojcice i pustiti je da ide gdje je posla! Kakvi maloumnici imaju pristup internetu, da te jeza uhvati!

ODGOVORITE
Name

sejo Zeljo

08.08.2014 14:04

Iz Sarajeva sam,i zivim u gradu koji je nazalost radi posljedica rata pun dusevnih bolesnika, jednom prilikom sam vidio kako jedan nasilnik u kasnim satima tuce curu, i na ulici nije bilo nikoga osim mene, i morao sam priletiti upomoc. Ne znam sta bi se deilo na nisam bio tu, ali danas manje-vise ludjaka i dusevnih bolesnika ima svugdje pogotovo u vecim sredinama, tako da roditelji ne bi smijeli pustiti djecu navecer napolju do kasnih sati. Da je bio dan, sigurno ne bio mogao da je otme pored prepunih ulica, jer bi sigurno neko priletitu upomoc. Srbija treba da zali radi ukidanje smrtne presude, jer jednostavno ovakvi ludjaci ne trebaju da dijele zrak sa normalnim svijetom...

ODGOVORITE
Name

seltik

08.08.2014 14:43

Niševiću- mislim da nisi kompetentan a ni pozvan da dijelis lekcije, za ovakav zločin nema opravdanja, po tebi sve koji posle ponoći šetaju treba pobiti ili one koji idu sa posla tako pametnije ti je da ćutiš. Ovog MONSTRUMA treba uspavati-povaditi organe i spasiti koji život tako da bi se vrlo lako riješilo pitanje onih kojima treba donor.

ODGOVORITE
Name

Ed@

08.08.2014 15:22

Dajte ljudi nije bitno jel bio dan ili noc, jel bila nasminkana i sredjena ili ne, da je tako koliko bi ih bilo mrtvih, smrt za monstruma!

ODGOVORITE
Name

samo ja

08.08.2014 22:10

Možemo mi pisati sad koliko hoćemo jedne mlade duše više nema, jadno dijete koje je proživjelo Bog dragi samo zna šta od tog monstruma. Istina je otišla skupa s njom kako je njoj bilo i kroz kakve je ta djevojčica muke prošla ovi naši komentri je neće vratit niti ublažit bol roditeljima mi danas pišemo i kroz par dana sve zaboravit ćemo ali bol i tuga će ostat kod njenih najmilijih. Taj mladić je imao namjeru nešto napravit dok se je tako hladnokrvno ponašo poslije svega trebalo bi hitlera oživit da mu on presudi a ne ove naše vlasti koje nisu sposobne ni za što više nego da primaju mito i da su svi korumpirani nisu sposobni odbranit nekog u po bjela dana kamoli po noći kad na svojim dežurama spavaju. Jednostavno se djevojčica jadna ni kriva ni dužna našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Neka joj je laka crna zemlja a njenim najmilijim želim snage i strpljenja da prožive sve ovo.

ODGOVORITE
Name

Canadanka

09.08.2014 05:19

Tijana , tvoj zivot je prekratko trajao, čovjek zvijer ti je uzeo ono na što si imala pravo,a to je da živiš. Iskreno dijelim bol i suze sa rodbinom ,prijateljima.

ODGOVORITE
Name

Asmir

09.08.2014 08:44

Za ovog maloumnika je zatvorska kazna LUKSUZ.

ODGOVORITE
Name

Обзор

09.08.2014 11:24

Манијакално убиство које је направио овај нечовјек не може се ничим оправдати. Малој Тијани вјечнаја памјат и нека јој свемогући Господ подари рајско насеље. Родитељима наравоученије. Многи би хтјели да им кћеркe буду принцезе, манекенке, пјеваљке а синчићи принчеви, фудбалери и многи мисле да је живот само моделинг, ријалити...а није. Учимо дјецу да раде и да живе од свог рада макар и тешког физичког. Ништа и неће сметати. Сва зла крећу од нас самих и наше поруке " учи сине да не би радио". Исправно је УЧИ СИНЕ ДА БИ РАДИО! Колико год било брутално и тешко прихватљиво морамо коначно схватити да није у реду пуштати наше малољетнике да се врзмају около иза поноћи. Невезано за малу мученицу Тијену није уреду да малољетне дјевоjke надограђују трепавице, косу, нокте... истина је да је то општеприхваћени болесни тренд друштва. И добро нам је како чинимо.

ODGOVORITE
Name

Znas sta

10.08.2014 09:34

Obzore, da li si ti neki svestenik pa se tako izrazavas? Ako jesi, sta ce vam po crkvama vjestacki rashladjivaci, tj. klima-uredjaji, sto ne otvorite prozor pa se rashladjujete? Sta ce vam vjestacki prevoz, tj. automobili, sto se ne prevozite na konjima i magarcima? Sta ce vam vjestacki nacin komunikacije, tj. internet, zasto ne obilazite kuce svojih parohljana pa im licno budete podrska u bolu, sreci, vaspitanju? Sta ce vam jos stosta...? A i da nisi svestenik, da li si ti neki ne bas citav u glavu pa tako pricas? Sta ti smetaju vjestacke trepavice, nokti i kosa? Ako ti pri pogledu na ove 3 stvari na pamet padne "ova ima nesto vjestacko, znaci trazi zlocin", pozuri do najblizeg psihijatra i odmah mu to ispricaj, kao i ostali koji u ovakvim slucajevima krivca traze u vjestackoj kosi, trepavicama i noktima. A usput svrati do zubara ako imas krunicu ili plombu, nek ti to izvadi, sta ce ti nesto vjestacko. Otkud znas kakav belaj mozes navuci sa tim.

ODGOVORITE